Tuesday, 21 January 2014

the comot version

ada my ex-coursemate tag me kat FB..pic dulu-dulu ni


cer teka which one is MZ....the most comot ones...

MZ was so comot...MZ memang tak suka pakai tudung kaler putih sbb MZ kulit sawo matang so bila pakai tudung putih memang nampak sgt contrast/gelap la...zmn matriks...sisters ie pelajar perempuan memang kena pakai tudung putih ie uniform rasmi gitu

tak mau dah comot2 :p...pic ni ialah English class..zmn matriks UIA kat lembah pantai ni...thn 1995/96

happy tuesday uolls!

8 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

hahaha klasik....

mesti u kenal miss sharifah khadijah kan hehehehe

anak Wan Salleh said...

tak berubah banyak muka u.. yang tengah2 kan.. 4th from right

mama tisya said...

suzi no 4 dr kiriberdiri tu

Sidratul Muntaha said...

4 dari kiri, 6 dari kanan..
ehehehe
akak takde comot..
masa ni tgh manis org tua2 cakap.
ehehhe

kayyana said...

nampak kak suzie dah.. 4 dari kiri kan kan kan..

Rosfazila Abd Rahman said...

salam
saya selalu follw MZ kat blog without knowing yang kita pernah bersama dulu...heh

mungkin time ni klas kita tak sama, the one yg saya macam cam kat dlm pic ni adalah nordin. sebab dia matric peers dulu..

sweet old days...

blog-tips-kurus said...

weeeeeeeeewwww!!

nostalgia gitu!

Rizziela said...

dari kiri no 4 belakang :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails