Tuesday, 13 March 2018

A sweet reunion | 18 tahun persahabatan

ari ahad lps, MZ attended hi-tea a.k.a reunion..bersama kawan2 (ladies only) yg mana sama kelas time belajar kat UIAM gombak (1st degree)..
actually weolls have a very active wasup group..
so sbb lama sgt dh tak jumpa in person, so sgt2 lah happy dpt jumpa kwn2...weolls grad in year 2000..kelas sama, hostel pun sama, and MZ sgt lucky dpt get together with my 3 roomates (memang 4 org share 1 bilik yg besar kat hostel/mahallah time study kat uia)

biarlah gambar berbicara...random pics

hi tea held at cyberview resort & spa..gigih MZ driving ke sana..bwk gak razeen sbb tak de org nak jaga razeen, zharfan & ariff MZ tumpang letak umah nizar-aimi

nilah cafenya...dlm cyberview resort tu

boleh tahan gaklah buffet spread nya

selfie jap..sementara tunggu semua org sampai

nilah semua kwn2 MZ yg telah menghadirkan diri...actually separuh jer ni..lg separuh tak dpt dtg/lokasi luar KL etc

MZ and my ex-roomates...4 tahun kami dok sama2 kat mahallah nusaybah

weolls main tukar2 hadiah..MZ dpt kain batik and tudung sarung hehhehe

MZ & jie

MZ & Maz

selfie kat luar cafe plak


 saper ntah candid MZ tgh selfie hahaah

group pic...

santai2 pose

byk sgt hp/kamera so MZ pandang kat mana tuuu

free style!



it's good to be back together again..too many stories, too little time
insya Allah end year nanti ada lg reunion yayyyy

3 comments:

aziekz said...

Tahun 2000 bru sye msuk uiam..😊 xsempat dgn akk

Ezna Ahmad Khalili said...

Seronok reunion macam ni...banyak sangat nak bercerita....

Hans said...

memang seronok lah dapat jumpa kawan2 lama :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails