Thursday, 29 March 2018

Wishlist granted | My swarovski

alkisahnya since thn lps lagi MZ berkenan sgt2 kat jam tgn swarovski..sbbnya lopa jd duta (thn lps minat jap kat lopa time dia kapel dgn FA)..
then keinginan selalu membara tiap kali nampak tokey angsa emas (nama edora) selalu hand-fie dgn jam swarovski...MZ folo her i.g sbb suka tgk mcm2 koleksi gold and masdora...

so dh lama gaklah gigih survey2 harga..memang RRP kat butik around RM1500-RM1800 gitu..
pernah gak survey2 online utk compare harga..pernah gak tanya my niece utk kirim time dia kat Ireland...
tak jumpa harga yg ngam dgn bajet..MZ cari yg below RM1k tp nak yg ori lah tak mau yg inspired/fake ( I don't support fake product!)

last2 terjumpa dgn harga yg ngam dgn bajet...so cepat2 order and dh selamat sampai pun..warranty satu tahun..

paper bag with nice box

bolehlah hand-fie byk2 lps ni hoyehhhh

kebetulan besday MZ lg sebulan...so kira besday present (self-treat) utk diri sendiri lah ni..rasanya ni jam tgn paling mahal yg MZ pernah beli....sbb jrg kot beli jam tgn..err mcm tak pernah jer beli jam tgn..koleksi jam tgn MZ hampir semuanya hadiah contest except satu yg mana brg hantaran time kawin...hahahahahah

alhamdulillah atas segala rahmatNya

3 comments:

AzianKhalil said...

wahh...cantik kak...tp sy suka Baby G je...nampak remaja sikit.. :)

Ann Ishak said...

cantik :D

Ezna Ahmad Khalili said...

Cantik dan tertarik cuma budget tak mengizinkan lagi. Hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails