Saturday, 28 November 2009

Baby with Transport Contest


Ummi Nabilah is having the above contest.

Let's check it out!

1. mestilah jd follower aku and masukkan dlm bloglist korang....--DONE

2.copy banner kt atas kt sidebar anda and ltk kan link contest ni...no link no qualified...--DONE

3. Buat satu entri & upload kan pic ank korang dgn aksi bersama transport diorang,

--HERE IS THE PIC ENTRY...




letakkan
nama , umur dan ceritakan sedikit pasal pic tu....transport tu xkira lah bentuk ape...tapi yg diorang main lah...walker x termasuk k...

Name : Ahmad Ariff Shah

Age : 7 months (DOB 15/4/2009)


Lil bit about the transport in the pic :
The tricycle belong to my eldest son, Zharfan who is now 4 years old...now the tricycle is gonna bw inherited by my lil Ariff ;)...though Ariff is still too small to reach the pedal, but he is over-excited whenever I put him on the tricycle :) oh yess Ariff was giggling and smiling happily when I asked him to pose...for me to snap his pic!!


4. umur anak korang mestilah 0-3 tahun...kalau pic tu diambil smasa umur ank anda x melebihi 3 tahun boleh lah diterima...--My Arif is 7 months old ;)


5.hanya 1 pic saja yg dibenarkan utk diupload kalau korang nk ltk banyak pun xpe tp aku lah yg rambang mata nk pilih...tajuk kat atas je dterima--OK!

6. hanya seorang ank jek yg dbenarkan msuk contest ni...kalau yg ramai ank dia ade pic dgn transport, korang pilih lah yg tercomel skali nk ltk kt n3 tu...hehe buleh?--OK!

7. contest ini bermula pada hari ini 15 Nov 09 dan akan berakhir tepat pada pukul 12 tghari 15 Dis 09. selepas dr tarikh tu x akan dilayan k...--ORAIT!

8. terbuka kepada boy n girl k...--ORAIT!

9. sesudah wat n3 contest ni silalah tgal jejak kat bawah bersama link korang k...--DONE!

aaa...syarat2 nye cukup mudah...so ape lagi jomlah join...opps hadiah?? emm dirahsiakan dulu k...akan di publish kan pade next n3....
pemenang akan dipilih seramai 3 org...dan dipilih oleh juri professional...hehe...professional ke? top ten akan dipilih oleh kawan baik aku....sape? adelah....top five akan ditapis oleh hubby aku...and top 3 akan dipilih aku sendiri....so ape lagi....join lah...

Done!!

Regards
Mama Zharfan & Ariff

2 comments:

umminabilah said...

salam...dtg jguk n3...ok all done...gud luck ekk

mama zharfan said...

tq ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails