Friday, 13 November 2009

KOLEKSI KASUT ANDA CONTEST [sticky mode]

#this is a sticky post entry...pls scroll down for normal entry#



Zimah's Dept is having the above contest.

Let's check it out!!!

1. Sila buat satu entry khas STICKY MODE utk KOLEKSI KASUT ANDA CONTEST.Satu peserta hanya boleh buat satu entry sahaja..-- DONE

2. Copy & Paste kan banner khas tersebut dan letakkan pada side bar anda serta link kan blog saya ni..kat entry pun kena letak gak banner ni tau..nmpk ada gambar sket..
- DONE

3. Kena jadi follower saya gak..kalo x, camne nak berkenalan kan..
- DONE

4. Add link blog saya ni kat link list anda semua..- DONE

5. Taruh la gambar koleksi kasut anda semua..x kisah bape byk..at least melebihi 5 pasang(paling byk kasut satu kelebihan)..kalo kurang dari 5 pasang..tidak dikira tau..sbb sikit sgt, bkn kira koleksi tu..jenis kasut x kisah..kasut tertutup ke..sandal ke..kasut sukan ke..tp selipar ngn kasut kanak-kanak@ bayi tidak termasuk tau..kalo anda lelaki..xbleh ada kasut perempuan..begitu sebaliknya..


So here is the pic entry...
and some pics selingan...about my shoes....

6. Last sekali tinggalkan komen anda di comment box saya ni..--DONE

3 Pemenang bertuah akan menerima hadiah dari BODY SHOP..ape barang tu dirahsiakan..
Pemenang akan ditentukan oleh pihak juri yang terlibat..setiap keputusan adalah muktamad.. Sebarang surat menyurat, email mengemail tidak akan dilayan..
So apa tunggu lagi..silalah join..
Contest ni bermula dari :

30 Oktober 2009 hingga 13 November 2009

OK, DONE!!!

Regards
Mama Zharfan

4 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

adoiii suzie banyaknya kasut u....ni kalah presiden emelda ni...huhu

Zimah's Depart said...

salam..
selamat berkenalan..
say dah terjah..sume syarat dah dipatuhi..good luck..

Mysunshine Gift Shop said...

salam,
Mari sertai Mysunshine Giveaway & RTAR Cloth Diaper Fund, dan anda berpeluang memangi salah satu 'Bento Box Set' ^_^. Bekal makanan comel utk anak anda. Utk menyertai Mysunshine giveaway & cloth diaper fund for RTAR, layari
http://www.mysunshine2u.blogspot.com/

Tujuan giveaway nie adalah utk memperkenalkan Rumah Titian Ashraful Rohaniah kepada masyarakat. Sambil membantu RTAR menjimatkan kos membeli lampin dispo. RTAR mempunyai 3 baby yg masih mengunakan diaper, Ariana 3 bulan, Danial 1 1/2 tahun & Nanda 2 tahun. http://rumahtar.blogspot.com

mama zharfan said...

ayu - ala ayu, tak byk sgtlah ni...ni pun tak snap semua, sbb mls nak gi korek satu lg almari kasut kat dlm stor...byk sgt kasut yg tak sempat dipakai...huhuh

zimah's dept : tq ;)

Mysunshine Gift shop : Insya Allah, i'll join the give away...soon..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails