Sunday, 23 February 2014

Akhirnya berjaya membeli

dh lama tangguh2 nak beli buku ni...tangguh2 sbb mls nak beli online..then pagi td dtg angin rajin plak..click2 then setel beli dan bayar (guna m2u) jer...postage free...buku ni harga RM25 jer...me suka beli dan baca buku2 yg kena dgn taste me esp psl life, motivational, psl parenting etc...novel cintan cintun tak suka dh at this age sbb jenuh dibuai fantasi gitu


buku ni hasil karya En Abil..
kalau uolls nak beli..click jer LINK ni...senang jer step2 nak beli tu..just follow the instruction kat website tu

happy sunday uolls!

1 comment:

anak Wan Salleh said...

such a loving husband.. i suke penulisan dia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails