Tuesday, 18 February 2014

Official Announcement | Menghitung hari

alhamdulillah..now dh 3 bulan lebih...Insya Allah jika diizinkannya...lil baby akan menjadi ahli baru keluarga MZ ..EDD 27th Aug nanti..

MZ masih lg dlm fasa loya2 tp dh semakin berkurangan berbanding dgn awal2 dulu...berat badan memang naik kaw2..tp tak dptlah nak diet buat masa ni...
alahan dgn semua jenis bau...dh tak memasak/masuk dapur dh lebih 3 bulan sbb tak tahan bau goreng2/minyak etc..
bau wangi tak tahan, bau busuk lagi tak tahan..bau badan dan peluh sendiri pun rasa nak muntah apatah lagi bau org lain...kekerapan pegi bilik air (buang air kecik) yg exteremley frequent..

tak per..semua ni hanya utk 9 bulan...dh berlalu 3 bln so ada lagi 6 bln utk diharungi..

doakan agar segalanya berjalan lancar ...Insya Allah...

37 comments:

mrs Fiza said...

congrats sis.. take care..

Syima Emi said...

congrats ye MZ..
happy for you.

Cutemama1702 said...

tahniah kak.... rezeki dunia akhirat....

Merlyn Hasshim said...

waaa.. tahniah.. rezeki besar tuh.

zarra zuyyin said...

Tahniah kak...
Alhamdulillah
Take care yaa

norul yefry said...

alhamdulillah.tahniah kak.jg kesihatan molek2.mudah2n baby mbesar dlm perot comel tu dgn sehat dan jayanye

anak Wan Salleh said...

congrats Suzi.. happy for u

Cik Puan Tqah said...

congrats mz..alhamdulillah :)

Ayu azmir said...

best nyer... doakan saya pulak.... apa pun tahniah and semoga selamat semuanya.... amin..

Nurulhuda Abdul Latip said...

Tahniah, jaga diri yea

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah heheheheh

SYANI said...

Tahniah Kak Suzie... Due date kita bulan yang sama la...

Nad MamaZN said...

Congrats kak! Take care
Doakan saya nak preknen gak =)

me suya said...

tahniah Mz. semoga selamat mengandung dan melahirkan khalifah Allah ke muka bumi ini nanti.. take care Mz

Suliana said...

tahniah kak! baby kita nanti same age la ye. semoga dipermudahkan.. tp due sy bln 5 ni :-)

mOoN said...

wahhh...tahniah kak.. :)

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah. Tahniah MZ.

mikamusz said...

Alhamdulillah.. congrats kak.. In Sha Allah gugurl is coming kot... amin

zety said...

alhamdulillah!!!! tahniah mz!! take care okeyyy

Ryha Feyzal said...

Congrats Pn. Suzi,
saya baca your blog since you further study di UK, sampailah u balik Msia n now pregnant lagi.
I'm so happy for u.

Cute Mum said...

alhamdulillah.. tahniah sis.. mesti zharfan happy sangat kan dapat adik lagi..
take care.. :)

juelee said...

tahniah MZ>. semoga selamat semenye...

mama tisya said...

Tahniah..moga kalini dpt gegurl..sure zharfan n ariff xsbr nk tgk adik

Iela Fazielah said...

tahniah sis

My Love said...

tahniah puan..

Adriana said...

Tahniah...:))

Adriana said...

Tahniah Kak...:))

amirah said...

tahniah....smoga semuanya selamat..

Chekgu Azrine said...

Tahniah MZ..dh agak dah ni

aziahmk said...

congrats......moga sihat2 dan yg baik2sajer sudahnya. ameen.

Hanim said...

Tak sabar menanti kehadiran anak buah baru :)

Nur-nba said...

Tahniah Kak Suzie...Semoga sis dan baby yg dikandung sihat2 hendaknya..

Jemari_Suri said...

Tahniah....moga dipermudahkan...

Ezna said...

ni yg ehem tu...grats :-)

ayu zarina said...

tahniah, take care ya MZ..

Fauzan Suhairi said...

Alhamdulillah. Congrats Dr.

If Dr need help kat AIKOL untuk carry things or anything, just contact me 017-9339221. :)

Cik Aann said...

alhamdulillah.. tekun bukak entry satu2 nak bace ade x announcement ..hehe.. sebab b4 ni mama ckp asben kata dah cukup 2org tapi mama nk baby lagi kan..heheh ..tahniah..semoga sihat hendaknya,

HYPOGLYCEMIA : JANGAN PANDANG ENTENG

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails