Monday, 3 February 2014

Home sweet home

alhamdulillah..ptg semlm, me, hubby & kids dh selamat sampai semula ke KL slps berada di kg selama lebih kurang 3 hari

ni suhu kat kg me seblm me bertolak balik semlm....sejuk kan :) gigih me print screen suhu kat my S4 ni :p
suhu waktu pg jer...time tghari panas mcm biasa pun ;) so tak dapek la nak tanam stoberi :p



ari ni me dh keje..dh bukak new sem utk UIA..so dh ada kelas pun ari ni

happy monday uolls!!

4 comments:

Mia Kassim said...

Salam singgah...
Sejuknya sampai 17'c. :D

Adyshariz said...

bestnya kalau suhu mcm tu smpai mlm, tanam stoberi confirm gemuks..;-)

noris said...

mcm kt UK doh tuh hehe

zacky786 said...

sjuk ye 17 c

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails