Monday, 24 February 2014

Cuti2 Legoland Day 1 | @Little Big Club, Puteri Harbour

awas entry mengandungi sgt byk pics

fenin nak pilih pics, so dok tangguh2 nak buat entry...
kami bertolak dari KL 7 am ari sabtu 15 feb yg lps..singgah breakfast kat rnr...mr hubby drive slow and steady jer..so lebih kurang sblm 12 pm dh sampai kat Johor..1st destination pegi Sanrio Hello Kitty/Little Big Club kat Putri Harbour, lokasi main redah jer..sbb byk jer signage all along the way...tiket beli on the spot ajer..

Little Big Club/Hello Kitty ni ada 3 level indoor theme park ..kalau nak masuk semua 3 level tiketnya harga RM85...so kami tak masuk hello kitty sbb my boys tak minat la pinky2 tu, so  just masuk thomas & frends dan little big club (2 levels).so tiket RM55x4 pax , ie RM220, dpt diskaun 10% sbb tunjuk tixs legoland

me tepek pics ajerlah yer..sgt byk gak ride on yg sesuai utk kanak2 tp boleh naik the whole family la..kami naik semua lah yg ada..selesa kat sini sbb air cond kan :) :) my 2 boys sgt2 enjoy themselves..kami lepak2 kat sini dekat 3 jam gak..so ngam2 boleh check hotel baru kami pegi hotel...kat area perling hotel kami tu..dlm setengah jam dari tempat ni
















































note : tak sempat nak citer satu2 psl all the pics kat atas hehheh tepek pics utk kenangan di masa hadapan ajer


6 comments:

anak Wan Salleh said...

i pernah pergi sini.. suek dengan staff kat sini sebab jauh lagi friendly dari legoland.. mungkin sebab sini ada aircon :)

Nana said...

mcm best la...
teringin jgk nanti nak bwk family...:)

mama tisya said...

tisya pn dk ajk p sini cz nk p hello kitty..bila ntah nk bw pi...sronok la zharfan n ariff..lgpn tk rmi org sgt n ekon

aimi said...

Kami pun suka dtg sini. Dtg seawal pagi, diorg bru bkk n kuar lewat ptg. Naik rides sama bkali2 :) hehe suka jgk mknan kat Lat's place. Sedapppp :)

Chekgu Azrine said...

Bestnya dpt jgk jejak legoland

amirah said...

bestnya tempat ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails