Wednesday, 26 February 2014

Edisi cuti2 Legoland | Our hotel

nope, kami lom mampu utk stay kat Hotel Legoland..sbb ratenya around RM700 pernite...so masih dlm wishlist lah utk stay kat situ..

so me booking hotel from agoda.com jer...specs...bajet around RM200 pernite...dan 3 star lah paling cikai pun and mesti ada swimming pool...cari2 terjumpa Pariss Hotel..so proceed utk bookinglah...amik bilik kecik jer ie superior room...rate RM330 for 2 nite stay...oklah within bajet...then lps check-in, me request extra tilam for my kids...so top up bayar RM40 per nite...so total cost utk hotel RM410

Pariss Hotel ni kat area Bukit Indah...tak jauh sgt dari Legoland..around 20 minutes gitu..tp Bukit Indah tu rupa2nya kwsn cina..pyh gak nak cari tmpt mkn yg halal (sbb kami tak biasa)..ronda2 jumpa ler medan makan melayu..

some random pics


ni swimming pool..kat level 10...ok ler...tp utk adult....tak de kids punya...my boys main2 air gitu jer...zharfan lupa bwk goggles dan ear plug so tak dpt swimming betul2 la

me tak mandi pun...tak berapa ada mood utk swimming sejak preggy ni :p

2 comments:

Ayu azmir said...

Singgah sini

Rizziela said...

eh? akk preggy? tahniahh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails