Tuesday, 11 February 2014

Once in a while

bila tekak rasa bosan mkn nasi or bihun ajer...esp time lunch (selalu buntu tak tau nak mkn apa)..so terasa nak mkn spaghetti..

antara spaghetti yg terasa sedap di tekak me ialah the one kat Secret Recipe..harga tak berapa murah tapi mkn sekali sekala ok ler...kena mkn time betul2 lapar sbb servingnya besar/byk :)



happy tuesday uolls!

7 comments:

me suya said...

pastu gambar ni pulak berjaya mengheret nafsu makan suya sekali.. weekend ni nak ajak husband g makan spegeti gak la cam ni ;)

Ann Ishak said...

memang betul sedap, kalau saya tu dah tabur dengan chili flake sekali :)

AyuArjuna BiGoshh said...

alang2 makan leh gi korea..kih kih

anak Wan Salleh said...

i sekarang ni pun tak tau nak makan ape.. boleh tak sekarang ni i suke masakan sendiri.. haih..

ADEEYA said...

Looks yummy tho..

Mummy ZaraZarif said...

waa my fav makan spaghetti...esp yg carbonara..

Cute Mum said...

baru semalam makan spaghetti nie... lapar sgt.. siap tambah cake lagi.. hihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails