Wednesday, 5 February 2014

Breakfast super spesel | Nasi berlauk ayam kampung

antara agenda penting setiap kali balik kg ialah agenda mkn2 esp mknn yg tak berapa ada kat KL

kakak me and kids juga adik2 lelaki me semuanya ada time CNY ni and of course my mom..so weolls kuar breakfast beramai2...tempatnya somewhere near SIC (Sultan Ismail College)..kalau tak silap, warung tempat weolls mkn ni terletak kat Jalan Merican, Kota Bharu, somewhere near Telipot gak...

juadah istimewa, nasi berlauk ayam kampung goreng..dimkn panas2..sambal yg sgt sedap...j, timun batang yg dhiris nipis...uga ayam kampung masak gulai/kari...



biasanya setiap org akan amik 2 ketul ayam kampung goreng tu...yg speselnya warung ni..nasi unlimited and FOC..weolls cuma byr harga setiap ketul ayam kampung yg dimkn ie RM3.50 per pcs...juga byr harga minuman yg diorder ..

memang puas ati lah :) 5 star utk keenakan rasa ayam kampung yg segar lagi panas2!! harga pun sgt affordable!

warungnya simple ajer tp sgt ramai org mkn kat sini!!

random klik2 sbb nak tunjuk keadaan warung ni


6 comments:

me suya said...

Suya tahu kedai ni..hahaha mmg affordable sgt kn... nyumss ayam kampung goreng mmg sodap! Xberlemak gitu~

Syima Emi said...

sama la kita.. tiap kali blk kg, mesti cari nasi berlauk..
boleh try kedai ni.. tgk mcm terliur dh ni.. heheheee..

shera haifa said...

owhh kdai nasi ni.. kalau tengahari mahu jem kat situ sbb ramai org pergi n parking dye hanyalah tepi jalan..

mama tisya said...

sedapnya...lprrr

noris said...

nnt blk KB kno cari huhu

Nana said...

sure & konfem sedap klw dah kt klate sendiri kan hehe
adui bile nak balik klate ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails