Friday, 11 April 2014

Gigih mengumpul setem aeon dan setem giant

gigih tu...sbb nak redeem pisau ajer pun hahahah kebetulan me adalah jugak shopping kat aeon dan giant ni

Insya Allah setem aeon dn nak cukup target utk redeem pisau kecik--kena collect 40 setem tu!!



setem giant plak masih jauh tu nak capai target ie 40 setem. now baru ada 26 setem ajer...setem giant...kena byr gak utk redeem pisau tu...ie 40 setem + RM4.90


uolls kumpul2 tak?
kalau uolls tak kumpul, jgn buang2 yer..sudi2kan donate kat MZ setem2 tu hehhehe

salam jumaat al mubarak

6 comments:

Cik Anis said...

waaaaahhhhhh...semangat semangat...
chayok^^

anak Wan Salleh said...

wowww.. u tak kumpul guardian ke.. dapat towel aussino

kayyana said...

erm.. shopping kat sne mmg dpt kupon ke kak? tak pernah dpt pun.. ermmm

Zuraida Rahim said...

Minggu lepas ada g AEON.. ada nanti kalau jumpa setem tu saya pos ke MZ ye..

AyuArjuna BiGoshh said...

i pos kat u :)

Ayumieka said...

haha... saya pun kumpul jgk yang pisau aeon tu... tetiba ada banyak, so kumpul je laa... lagi suku nak dapat pisau kecik.. hmm jadilaa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails