Wednesday, 30 April 2014

Ceritera prize-giving

ari sabtu lps, MZ kena attend 2 prize-giving, ie hari sama tapi timing dan venue berbeza

1st PG kat Guardian KLCC...pukul 8.30-9.15 am...ni PG Nivea...my niece yg menang





and 2nd PG kat AEON Maluri..1st time MZ pegi sini..guna waze lah cari tmpt ni..PG ni pukul 11-12 pm..Korea Strawberry..MZ menang 2nd prize jer ie dpt vou AEON

3rd prize winner

MZ...memang dh gomoks bebenor nampaknya MZ ni

1st prize winner

GP winner...otai ni..selalu menang mcm2 GP dlm mcm2 contest esp BM slogan dan BI slogan..nama raja zainah...

 Group pic..ni pic me amik dari FB Euro-Atlantic

ari ni dh last day April pun..esok dh masuk May..moga2 kita semua akan sentiasa dimurahkan rezeki..amiin

4 comments:

Wan Amira Wan Salleh said...

congrats MZ.. me both yillek :)

Ezna said...

raja zainah daing kadir eh?? fuhhh nama familiar :-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

raja zainah nie rasanya pernah jumpa masa PG yang ila menang s3 tue.. sekali dgn kak norlinda

SyamilaMohd said...

selamat pagi suzie....

aishhhh...menang ajer mama suzie kita yg cantik ni...jeles nyer ler....hehehe

bak sini sket hadiah kemenangan.... :-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails