Thursday, 10 April 2014

Rezeki minggu ini

alhamdulillah ada jugak rezeki minggu ini...lil winning jer..tp sgt bersyukur sbb menang voucher giant...conso prize..lucky draw contest mastercard-giant..purely based on luck sbb just drop resit dlm drop box jer...tp memang ribu2 resit lah dlm box tu...and sgt byk outlet giant kat msia ni...so chances to win tu memang purely based on rezeki


actually sgt ramai conso winners...total 108 org...hadiah RM500 voucher giant :)..hadiah utama memang syoklah tp lom rezeki nak merasa hadiah utama (RM10k vou giant)

happy thursday uolls...thursday is the busiest day of the week sbb ada 5 jam kelas ari ni

4 comments:

Ezna said...

gratz....lambat kan kita nk dpt voucher. 6-8 weeks kalo x silap... :-) tapi organizer tu sgt lah baik....

anak Wan Salleh said...

tahniah suzi :)

kayyana said...

alhamdulillah.. rezki akak mmg murah..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Salam kenal..Alhamdulillah rezeki.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails