Friday, 25 April 2014

Our chalet @The Neem, Melaka

nama chalet kami ialah Cocos...kat The Neem ni selain Cocos ada chalet nama Ketapang dan Ixora..konsep boutique hotel..mcm homestay pun yer jugak, comfy dan privacy lah...lokasi The Neem ni...200m jer dari equatorial hotel

me tepek pics lah..








ada halaman yg luas..tu pokok neem tu




rate kat sini starts from RM200 above..rasanya weekend rate mahal gaklah..value voucher yg me menang tu RM600 katanya...apa2 pun sbb FOC so me ok jer lah...tp not so best part...mlm2 byk nyamuk--so tak berapa selesa nak tidur...jenuh me & kids tido dlm kelambu...


5 comments:

Ezna said...

byk nyamuk? errr susah nk lelap mata la gitu.....

Wan Amira Wan Salleh said...

i baru nak tanye, macam ni rm600 ke huhu, but yes, bile FOC, memang best

Chekgu Azrine said...

Aloh..spoilt btul byk nyamuk..huhu

AyuArjuna BiGoshh said...

mcm homestay jer suzz

εïзmummyHazaεïз said...

hehehe tempat menarik.. teringat pi Pangkor lepas, kami kena beli penyembur ubat nyamuk, hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails