Tuesday, 20 May 2014

Di sini cinta berputik

antara destinasi wajib setiap kali balik kg...PANTAI...mr hubby sgt suka pegi pantai..MZ ok jer..suka jer pantai...

our fav pantai...pantai irama..tak jauh sgt dgn umah my mom kat kg..tapi dulu2  ie time MZ kecik2...pantai ni sgt sesuai utk mandi manda..now sbb hakisan..bahaya utk mandi manda...hanya tempat utk lepak2 bersantai picnic2 jer..

snap dari dlm keta jer..MZ dok dlm keta jer..tak larat nak jln2 kat atas pepasir pantai sbb bdn berat...


aktiviti2 kat pantai...mkn2...wajib bali sate ikan..then goreng2 tu...this time not so lucky..ketam celup tepung yg mr hubby beli utk MZ agak tak fresh/berbau..so tak dpt mkn...MZ mkn collek ajer..ie asam buah-buahan dgn kuah pekat tu..

6 comments:

Ayu azmir said...

cantik....

Merlyn Hasshim said...

Pantai Irama ni dari dulu lagi mmg terkenal dgn bahayanya nak mandi, sebab dia ada pasir pusar.. mcm boleh tertarik ke bawah gitu. masa pergi camping sekolah kat situ, mmg cikgu tak bagi mandi, main tepi air jer la.

Zuraida Rahim said...

Kami pun kalau balik kampung anak-anak wajib pergi mandi di Pantai Irama ni..

CaDLyNN said...

Pantai...best tp nnti kite jadi makin itam..haha..kalo sungai sejukk

Oyis said...

mmmm teringat kecik2 dulu kalo gi PCB mkn sate ikan dgn jagung bakar. memori sgt!

Ezna said...

pantai irama ni lah tempat kawan i dating dedulu...hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails