Thursday, 8 May 2014

Lil winnings last week and this week

rezeki kecil-kecilan ajer :)

(1) menang conso utk contest chek hup--hadiahnya 2 keping tixs legoland (lom dpt pun tixnya) ..my comper fren yg terer siggy tu menang trip to disneyland HK...dh 2nd time pun dia menang disneyland HK ni..dia baru balik dari trip to UK and akan pegi brazil plak..semuanya hasil contest...she's talented in siggy...



(2) conso utk week 2 brand's chicken essence contest...nama mr hubby terselit antara nama all chinese winners..hadiah RM100 Rakuten voucher (online shopping)--balik modal sbb pop pun dekat2 RM40 ni



(3) nama sil sangkut utk contest kenny rogers (winners w1)...hadiah RM50 voucher jer pun..contest ni tak perlu pop sbb contest FB and based on LD ajer



salam khamis yg penuh indah..and the busiest day of the week for me sbb kelas penuh

6 comments:

aIEn said...

salam khamis sis....alhamdulillah rezeki =)

Wan Amira Wan Salleh said...

tahniah... kawan kite yang contest siggy tu memang tak boleh cakap ape lah kan.. shes very damn good :)

Zuraida Rahim said...

Tahniah...

Nys Anis said...

wahh. murahnye rezeki. share la tips.

Eyriqazz said...

tahniah MZ..murah rezeki...

Ezna said...

tahniah tahniah tahniah utk 3 winnings :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails