Tuesday, 27 May 2014

Ternampak, termasuk dan terbeli

masa gi shopping groceries kat giant bt caves, ternampak ada butik baju baru dibukak nama butik JASMINA...ternampak ada byk baju yg cun2 dlm butik tu..so masuk belek2..terus berkenan sbb fabric/material chiffon and harga pun within budget...wpun tgh sarat, ada hati nak beli blouse gak :p yg penting boleh pakai lps dh abis pantang nanti...




blouse ni free size...design mcm shapy ie ikut our body size/figure..so even big tummy masih boleh sarung/fit it rupanya wpun of course fit lah kat bahagian babybump tu..



happy tuesday uolls!

6 comments:

Lin Azlina said...

comey lote :)

me suya said...

comey nyer baby bump. kalau dari tepi mesti lagi jelas kan mz? Take care Mz

Wan Amira Wan Salleh said...

cantiklah baju ni.. :) i pun berkenan

Liyliz said...

pmpuan gitu la. selalu terbeli kalau ada duit tu kan

εïзmummyHazaεïз said...

Peminat merah ni...

Aju Mohit said...

tahniah mz, seronok baca perkembangan terkini

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails