Friday, 30 May 2014

kerana saya seorang ibu | 4 hari yg panjang

pg td my zharfan dh naik bas ..rombongan sek...bertolak ke Kelantan bersama dgn some of his frens and guru2 pengiring utk menghadiri event ihtifal sek2 abim seluruh msia..event berlangsung esok dan lusa di poli kok lanas...ramai parents yg ikut bersama anak2..zharfan wakil sek sri alhuda utk pertandingan menulis jawi..ada byk sgt acara sempena ihtifal ni...
me tak leh ikut kerana tak larat nak travel jauh2..and jaga exam plak isnin nanti..and mr hubby pun dh abis cuti thnan..mr hubby just ada balance cuti reserved utk me bersalin nanti

so me lps kan zharfan pergi dgn sebak di dada..moga2 segalanya selamat dan smooth...3 mlm zharfan akan berada di sana..ptg isnin nanti baru boleh jumpa lg..insya Allah...

pic masa cuti2 Sydney last year...lebih kurang tarikh yg sama jugak..cuma thn lps lah..


and pd masa yg sama..adik lelaki me yg keje kat canada dlm perjalanan pulang ke Msia...naik flight berpuluh2 jam..and my niece yg study kat Ireland pun balik msia sempena cuti summer...kebetulan semua tarikh yg sama..semoga selamat semuanya amiin


5 comments:

mOoN IzzaN said...

semoga selamat semuanya.. :D

Wan Amira Wan Salleh said...

wah banyak lah acara makan-makan lepas ni kan :)

Chekgu Azrine said...

InshaAllah..
Semoga dipermudahkan..

Rizziela said...

wah..dah besar bujang tu kan..dah blh harap utk travel sendiri :D

Ezna said...

Amin....moga semuanya dipermudahkan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails