Tuesday, 6 May 2014

Pregnancy photoshoot

teringin nak buat pregnancy photoshoot...sbb bukan selalu pregnant kan heheh...tp kalau amik pro photoG, maunya ratus2 RM lah cajnya..mcm tak mampu ler plak sbb byk nak pakai duit utk beli brg2 baby, nak byr kos urut dlm pantang etc etc

so MZ suruh mr hubby snap2 jer pic MZ :p dh kembang bebenor ni...currently dh 23 weeks nak masuk 24 weeks...time snap2 pic ni masa kat Melaka rasanya 21 or 22 weeks ni..









8 comments:

norry abby said...

momen indah kan masa mengandung....ada pakej photoshoot murah2. cuba tgk kt groupon ke apa. ..

Wan Amira Wan Salleh said...

finally i can see ur full shot :D comel je :)

msredcheesecake said...

tak berapa nampak perutnya... nanti dah 35 minggu ke snap lagik...hhee

*∽ IZAN ∽* said...

mantenn comeyyy.. tahniah suzie sekejap je dah nak masuk trimester ke-3. tak care yekkk

Ezna said...

kembang kembang gegirl tak? :-)

Mama Zharfan said...

Norry abby - tq sbb bg idea..dh tgk kat groupon td..ada jer pakej2 yg affordable..nak kena tanya mr hubby plak..sbb dia tak berapa rajin bab2 jd berPS ni hehehhe

aIEn said...

btol2..pregnt ni la moment yg best. sy hari tu x sempat nk wat phtshoot sbb xde mood. mod mmg ke laut sgt masa prgnt =(

hihi awak dok mana? hubby sy photogrphr kalo nk blh la =)

Salam singgah & Salam perkenalan =)

Nafisa81 said...

Waa..mesti zharfan happy sangat nak dapat adik kan....saya doakan akak dapat anak perempuan pula kali ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails