Monday, 8 January 2018

Budak kaca mata

ptg jumaat yg lps..singgah Focus Point Melawati Mall sbb nak buat spec utk ariff..actually last year lg dia request nak spec kerana mata kabur katanya..dh check pun power mata...ada power sikit...75..tp tangguh2 buat spec..

so dh setel lah buat spec utk ariff...opto focus point kata, may be rosak mata sgt awal sbb suka main games/ipad/tgk tv etc..memang betul pun..ariff byk main ps4 jugak...:(

ni time check power mata guna spec khas kat kedai spec tu...

MZ dan zharfan selfie sbb bosan sementara tunggu spec siap

ok dh siap..harga spec tu RM165, ariff pilih sendiri frame spec..kaler blue black

ni singgah mkn sangkaya kat boot noodle sementara tunggu nak amik spec (boleh amik lps 20 minit gitu, ie terus siap on the same day)

ni plak dinner kat marry brown melawat mall...amik 2 kiddy set so dpt toys robot2..
zharfan amik nasi lemak marry brown, MZ amik bubur ayam

have a nice day everyone
cantik date hari ni..080118

2 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kena jaga baik2la... tapi bebudak nie..adehh

Ezna Ahmad Khalili said...

Kalau I pon pilih bubur ayam...Nyum Nyum...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails