Tuesday, 16 January 2018

Makan apa @Rong Seri

last few weeks, MZ and lil family singgah lunch kat one nice restaurant kat Bangi..actually MZ ngajar masters class kat UKM every sunday, so hubby and kids ikut MZ, then lps MZ abis kelas, weolls pergi lah mkn2
mr hubby yg google2 then terjumpa psl restoran ni..


ni tgh tunggu mknn yg diorder sampai

ni posing lps siap mkn (full tummy hehehe)

ni mknn yg kami order

tomyam seafood dan udg celup tepung tu memang sgt sedap..sotong goreng telur masin tu so-so jer..actually MZ teringin nak mkn sotong telur masin tu lah tu mr hubby google terjumpa restoran ni

total bil RM125+ for our lil family
alhamdulillah atas nikmat kurniaanNya

2 comments:

Ann Ishak said...

pricey jugak utk menu macam tu :D

Ezna Ahmad Khalili said...

I makan kat restoran ni waktu malam....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails