Monday, 29 January 2018

Terpaksa bawa 'sidia'...

alkisahnya tadika IIUM educare terpaksa ditutup kerana ada wabak chicken pox..tutup seminngu..esok is last day penutupan...1st feb baru bukak semula..
seminggu is pretty long...
nak tak nak...so terpaksalah me bwk my lil razeen pegi opis everyday, wpun tak de kelas tp still kena pegi office sbb siapkan marking exam and attend meetings, dicussions etc

kesian budak kecik ni..kena mengekor mamanya ke mana2...sgt tak sesuai utk bwk dia tp no choice kan...waktu tidur (nap time) dia pun terganggu..mkn pun ikut mood dia, tak proper

ni pic minggu lps...biasanya me bg dia layan kartun kat hp ..kalau tak dia ngacau mamanya nak buat keje..actually kat umah me memang tak bg razeen main hp/layan youtube etc...hp dan gadjet sgt2 tak bagus utk lil toddler

2 comments:

Ann Ishak said...

kesian razeen terpaksa jadi 'pekerja' sekejab :D

Ezna Ahmad Khalili said...

Bab tadika tutup tu memang leceh kan?....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails