Friday, 12 January 2018

Singgah @Jakel Shah Alam

beberapa hari seblm masuk tahun baru, gigih MZ drive all the way pergi Shah Alam..sbb nak kena redeem voucher Jakel yg akan expires on 31st Dec 2017.

memang guna waze lah sbb tak berapa familiar area shah alam..
wahh memang sgt besar bangunan jakel ni..staff pun sgt ramai and frendly

so dh setel redeem voucher (dh lama menang ie mid year 2017 lagi tp tak de masa nak gi redeem--dpt dari FB contest BSN)

so nilah hasil tangkapan..

redeem sepasang bj kurung moden (lacey) dan dpt sehelai sejadah

top up RM12 jer..alhamdulillah :)


ni gmbr bj kurung lace yg MZ beli/redeem tu..


moga2 kita semua dimurahkan rezeki pada tahun 2018 ni..amin

4 comments:

Illya LeYa said...

Bestnye dapat baju dari jakel.. Hehehe...
Alhamdulillah... Semoga semuanya dilimpahi rezeki

Ann Ishak said...

inshaAllah

mama tisya said...

nice bj lace tu..jakel shah alam kalo time nk raya..sesak giler situ

Ezna Ahmad Khalili said...

Amiin...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails