Thursday, 25 January 2018

When tummy is empty...

on weekday me memang tak masak..so lps fetch all kids from their respective school, memang selalu kena pikir nak mkn apa and nak mkn kat mana

biasanya kalau Friday, weolls pegi mkn proper kat restoran dlm mall etc..sbb saturday tak sekolah so kids can sleep late..
kalau weekday selain Friday, biasanya tapau or mkn kat tmpt yg dekat2 dgn opis/rumah sbb nak save time nak sampai seawal mungkin kat umah sbb my boys biasanya ada byk homework nak kena siapkan and nak get ready (kemas buku utk next day)

last week, weolls sempat mkn kat one restaurant in Melawati Mall..
1st time singgah masuk..sbb zharfan nak mkn tomyam
nama restoran ni TigerLily

zharfan kena paksa posing sblm mkn..

mknn ariff paling lmbt smpai

ni mknn razeen...both razeen and ariff amik kids meal so food presentation memang cute lah

 ada budak kecik excited sambil mkn..tp bkn mkn sgt pun..main2 jer razeen ni kalau suruh mkn

tu bilnya..memang standard harga kalau mkn kat restoran...nothing is cheap nowadays...#sigh

2 comments:

Illya LeYa said...

Jalan-Jalan hujung minggu dengan keluarga memang best..
Emmm...biasalah zaman sekarang dah tak ada yang murah..huhu..

Ezna Ahmad Khalili said...

Betul tu suzz. Harga makan kat kedai macam ni la...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails