Wednesday, 17 January 2018

Hall of fame

hall of fame lah sgt hahah
actually ni notice board/tempat gmbr2 event AIKOL dipamerkan (level 2 kat luar admin office)

so ari tu me baru noticed ada muka me kat situ..haruslah snap pic and tepek kat blog kan..
bkn selalu pun my pic terselit kat situ hehhehe


pura2 posing sambil tunjuk gmbr saper tu MZ?? :p


 event ni time Tan Sri Rais Yatim jd speaker for 16th Memorial Lecture 2017, and MZ selaku director programme...kat sebelah kanan MZ tu deputy director (Dr Areej) merangkap owner butik Telekung TEA (cantik giller all the telekungs from her butik!)

have a nice day everyone
tghari nanti MZ ada meeting
pukul 2 pm plak MZ jaga exam utk my paper..lps tu kena pulun marking exam scripts plak

2 comments:

Ann Ishak said...

good luck :D

Ezna Ahmad Khalili said...

Nak marking exam script yang banyak2 tu memang mencabar. Kalau tengok tulisan cakar ayam.....adoiiii tension x suzz?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails