Thursday, 18 January 2018

Hampir2 pupus tapi masih belum pupus

memang jarang lah nampak public phone now kat Msia especially yg masih berfungsi..

masa temankan zharfan orientasi ari tu...ternampak lah this public phone kat sek alamin..
masih elok berfungsi...memang meant to serve pelajar2 alamin utk call parents lps tamat waktu sek
kdg2 zharfan ada gak called me time kena balik awal/lmbt dari waktu biasa..tp katanya kena beratur panjg tunggu turn..sebab cuma ada 2 phone jer to serve both primary and secondary schools

razeen excited nak try hehehe pura2 call saper tu....

ariff rasa pelik sbb tak pernah nampak apatah lagi guna...MZ siap ajar cara call out ..and try call my own hp..memang dapatlah!!

5 comments:

mama tisya said...

kt sekolah tisya pn ada public phone ni..tula dulu2 ms kt hostel public phone la dok beratur tgu giliran nk cal family sebelum ada handphone

Chekgu Azrine said...

hm...skang ni dh banayk yg rosak..dikerjakan oleh manusia2 yg kurang sivik...huhu

Ann Ishak said...

kalau nampak public phone macam tu terasa legend sangat :D

Ezna Ahmad Khalili said...

Kat luar sekolah dania ada 1 public phone. Memang sangat jarang jumpa....

kak ina kl said...

kat dalam sekolah ok lah, cuba letak kat luar memang habis di kerjakan dek tangan tangan yang gatal

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails