Thursday 27 June 2024

Antara koleksi kesayangan

..tak de lah koleksi beria sangat pun...tapi MZ suka la kumpul jewellery boxes esp yg pinky2 kaler...kira boxes lover la kan hahaah

nampak sgt MZ ni pinky lover kan!..yg bertulis nama Dr Suzi tu, my student yg bagi hadiah...yg bertulis my my full name tu, MZ order online tp boleh plak seller tu tersalah eja my 2nd name tu ie missing huruf 'h'..yg bulat tu my sil yg bagi hadiah...limited edition tu, so memang kesayangan MZ laaa


ni antara yg latest laa...ada logo pandora tu ie memang koleksi pandora jewellery box limited edition (sbb hanya available masa promo/certain campaign ajer)

ada cermin kat dlm

kalau isi jewellery, that's how it looks like..anyway, MZ dh let go most of the beads/charms sbb nak penuhkan tabung travel...

ni another box..ni MZ beli masa pergi cuti2 vietnam many2 years ago...

kat dlm tu simple jer...MZ letak tali jam tgn yg dipotong (in case tgn jd gemuk, boleh sambung balik all the metal strap tu)

salam hari khamis uolls!!
MZ nak kena pulun marking exam papers ni...

10 comments:

Ezna Khalili said...

Cantik pulak bekas2 you tu terutamanya yang ada nama kat depan engrave dengan gold.

shaizhar said...

Selamat hari khamis.Semoga sihat-sihat dan baik-baik ye.

Puan Hazel said...

Ala cute nya pink² belaka...
Koleksi berharga ni, penuh dgn kasih sayang dari si pemberi dan punya nostalgia juga

mummy_ayu said...

wah..comei semua..plus its pink!!
happy marking paper!!

adnil linda said...

comel je...senang nak cari pun iye jugak

Sidratul Muntaha said...

soft warna rose pada bekas tu..

Azian Elias said...

cantik sangattttt.
akak pun suka pink tau.
sebab nampak cute je kan.

Eyma Balkish said...

Peminat pink juga.. cantik semuanya :)

Lydia Miza said...

hai..peminat pink hadir

fanny_dcatqueen said...

Aisssh bagus2 loh kak 😍😍. Seharusnya memang saya beli box seperti ini utk perhiasan saya yaa 😄. Supaya rapi juga terlihat. Tak berserak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails