Saturday 22 June 2024

Feeling2 London

ari tu masa weolls singgah kat Petron (sblm simpang masuk Bukit Antarabangsa) tu, MZ ternampak signage ni...

errr boleh lah kan feeling2 london wpun kat msia (cuaca panas tropika)...
kebetulan deko2 dlm Petron tu ada vibe obersi (ada promo world cup ker apa ntah)...
so memang sesuai la signage kat luar kedai tuuu

happy weekend uolls!

5 comments:

Time Traveller said...

Feel feel London gitu.. tapi tu la costa ni one of brand yg diboikot..

Puan Hazel said...

MZ grab tak coffee ala² London tu? Hehe

Mulan said...

Best ni feeling2 London. Coffee semua pun sedap :)

Mama of Anis Aenida Aisy (M3A) said...

london mood hihi

fanny_dcatqueen said...

Kalo rindu London, bolehlah try kopi di sini ya kak 😄

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails