Thursday 6 June 2024

Much awaited moment every semester

sekarang kat UIA dh week 13, so next week is week 14 which means final week sebelum revision week and the final exam pun bermula.

alhamdulillah, ari ni, MZ ada final one hour class (tutorial) dgn my students.

much awaited moments ialah posing2 bersama2 for memories!!!

sem ni MZ ajar 2 subjects ie law of contract (part 1) and law of torts (part 2).
ni antara gmbr2 yg sempat diambil

ni kelas contract law..last lecture semlm

ni kelas tutorial contract law

ni kelas torts law, dh abih lecture last week lagi

i love my job and i pray the best for my students
yg penting, we love and appreciate whatever that we have..after all, life kat dunia ni sekejap jer kan..jambatan ke akhirat pastinya

6 comments:

babYpose said...

Assalamualaikum sis, meriah suasana bergambar, sebagai lecturer selalu ada moment begini ye sis, reunion, farewell. Semoga semua berjaya dunia akhirat.

Suria Amanda said...

Semoga anak- anak ini beroleh kejayaan atas didikan pendidiknya...aminnnnn

Ezna Khalili said...

Seronok jadi Lecturer. I pernah bercita-cita jadi lecturer juga.....tinggi2 student you ya.

mummy_ayu said...

morning sis MZ..
wah, ceria je semuanya nya...mesti ramai yg sayang lecture mcm sis MZ ni kan..

Puan Hazel said...

Yeay kelas dah habis hihi... Tapi nak mengadap final exam tu ketaq lutut la madam 🤭

fanny_dcatqueen said...

Kakak nampak sama muda dengan students kakak ❤️👍. Kalo seandainya tak kenal, saya akan bingung membedakan mana lecturer, mana students 😊

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails