Monday 10 June 2024

When I have to lead a meeting

ni kisah minggu lps ie ari rabu 5/6/24, ada department meeting kat opis MZ...
so MZ nak kena lead the meeting laaa (amanah yg dipikul gitu)...dept MZ ni ada lebih kurang 33 academic staff (lecturers) --ada profs, assoc profs dan assistant profs..

actually MZ sakit tekak dan batuk2 since selasa lagi, then rabu tu suara masih serak2 ala2 meneran, tp meeting kena go on jugak...
alhamdulillah it went smooth :) (ni kali kedua MZ lead meeting dept sejak pegang jwtn HOD, the 1st meeting was in dec last year)

ni gmbr my colleague yg snap2.. so muka MZ tak nampak lah sbb dia snap dari belakang MZ...MZ pakai tudung light grey,  mengadap lappy tu ie sbb refer kepada minutes of meeting kat lappy


ni sesi soal-jwb/discussion

meeting ni merangkap post-syawwal gathering jugak, sbb dept MZ tak sempat nak buat jamuan raya masa bulan syawal ari tu...so byk jugaklah mknn (versi pot luck) dan ramai yg sponsor mcm2 jenis mknn..in pic ialah gmbr soto yg sgt sedap!

ada teh tarik, roti jala, bihun goreng dan jugak capati dan mcm2 kuih muih(dessert) dan fruits

dessert

tart nenas

nilah dept MZ...lagi setahun lah berbaki temph MZ lead dpt ni

happy monday uolls!! minggu ni MZ nak kena siapkan markah students sbb ni minggu terakhir semester sblm final exam bermula.

8 comments:

Suria Amanda said...

Meeting bila ada makan- makan simple tu memang best..geram tgok karipap tu la..gemuk2...mesti sedap tu...

Puan Hazel said...

Happy working MZ.
Semoga dipermudahkan segala urusan 🤲

Ezna Khalili said...

Comel pulak tat nenas tu you. Moga urusan you lead department you ni dipermudah.

Han Hanni said...

Meeting sambil makan-makan.. Yahooo...:)

mummy_ayu said...

wah meriah..mcm2 menu ada, alhamdulillah

mama tisya said...

lps meeting ada makan2 mmg syok...cantik la tart nenas tu

LadyBird said...

setiap kali meeting mesti ade makan2 kan.. itula seronoknya meeting.. :D :D :D..

shaizhar said...

Selamat menjalankan tugas, amanah dan tanggungjawab. Meriah makanannya.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails