Wednesday, 17 December 2014

Berpagi-pagian @the Curve

ari ahad lps, mr hubby bwk MZ & kids pegi ronda2...mula2 nak gi one utama, then changed plan pegi the curve & ipc/ikano ajer..ronda2 ajer pun..MZ memang dh bwk siap2 vou pandora, in case terjumpa butik pandora time kuar ronda2 kan..so taraa memang ada lah butik pandora kat The Curve ni..

mr hubby memang suka kuar awal kalau nak gi ronda2 kat mana2..ie sebaik shj shopping complex dibukak, kami dh siap parking gitu..so boleh pilih tempat parking yg paling strategik tanpa stress nak cari parking or berebut2 parking gitu

mr hubby & kids masuk kedai2 yg ada jual toys or apa jua brgan yg my 2 boys suka...toys r us tu memang list wajib singgahlah..
.me apa lagi..teruslah menerjah ke butik pandora the curve,..staffnya frenly..so sgt happy dpt pilih and  amik mana2 charm dlm my wishlist..and dpt gak cincin daisy tu...me pakai size 52...kat butik pandora klcc tak de stok cincin size 52...
alhamdulillah..dh settle abiskan redemption all the remaining vouchers..amik one more charm for my niece, bangle and 2 charms for my sis hanim and me dpt redeem 1 daisy ring and 4 pieces of charms (dangle actually) for myself...happy2 ;)



and sbb amount resit pembelian lebih dari RM450, so dpt free gift--amik kat kaunter customer service the curve..dpt sehelai bath towel yg agak besh :) nama pun gift kan mestilah besh..towel yg sgt soft/gebu tu wrapped in a special box kaler silver...
alahai nyesalnya time shopping pandora kat butik KLCC, tak gi redeem free gift kat kaunter customer service KLCC...too late laaa MZ :p

my dangle charms hasil redemption dari pandora the curve!! hoorayyy



syukur alhamdulillah

5 comments:

Cik Puan Tqah said...

bestnya..tqah pon suke g shooping complex before 10..

Nafisa81 said...

Waa..indahnya...

AMIIZAA said...

buntang mata tgk achik pandaora:)

Ibu Lala said...

Camne dapat redemption tu. Wah bestnya. Sy pun klw nak kluar suka kluar pagi2. X sesak. By tgh hr dah boleh balik

Mama Zharfan said...

@cik puan tqah : hhehe boleh geng laaa

@nafisa : yer hehhehe ;) tq tq

@amizaa : me too ;)

@Ibu Lala : me menang contest olay, so dpt hadiah cash voucher pandora. tu gigih pegi redeem tu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails