Monday, 29 December 2014

Ceritera prize-giving penutup 2015

jgn lupa doakan utk mangsa2 banjir di kelantan ..juga utk mangsa2 di seluruh pantai timur...and jgn lupa menyumbang brg2 keperluan/cash money setakat termampu...
-------------------------------

prize-giving ni berlangsung pada ari khamis yg lps...berlangsung di office IK Yellow Paper kat Subang Jaya..pukul 12 pm kena attend..actual event dlm 12.30 pm baru start sbb ada yg lewat..biasalah..pyh bab2 punctuality ni..i hate to wait late-comers..because MZ memang jenis punctual -- really wasting time gitu

eventnya simple jer..ada briefing psl IK paper sikit..then take turn utk cabut hadiah plak ie nak tentukan note4 atau s5, kena amik kertas undi kaler kuning dlm balang kaca...rupa2nya ada limited quantity of note4...so only 1 out of 14 yg atttend tu dpt note 4...13 winners dpt s5 termasuklah me..syukur gaklah sbb besh dpt menang gadjet2 ni ;) wpun di hati kecik teringin nak note4 tu!!!

me tepek pics lah..

ni opisnya....

 deretan hadiah atas meja...note 4 byk2 tu hanya utk display ajer rupanya...

my kertas undi...S5 pun syukur juga..moga2 ada rezeki ber note4 nanti..amiin

group pic...ni antara winners yg hadir..

welcoming my S5, kaler copper gold ni...so far MZ sgt serasi dgn samsung, rezeki pun murah dgn brand ni :)..from s3 to s4..and now s5--emmm my s4 masih ok...so S5 ni dh selamat menemui tuan barunya ari jumaat lps :) tq to buyer yg sudi membeli..me ads kat mudah.my..syukur... mudah dan cepat dpt buyer :)


7 comments:

mama tisya said...

tahniah suzi...dh slamat jual dpt cash bole rolling contest lain plak

Aju Mohit said...

tahniah MZ

Wan Amira Wan Salleh said...

tahniah!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alhamdulilah murah rejeki suzz

AyuArjuna BiGoshh said...

best ni suzzz

Zuraida Rahim said...

Tahniah Sis Suzi

rozila ila said...

Salam Sis Suzi,tahniah atas kemenangan.. kat mana ye bole beli paper IK ni? Sis hantar byk ke borang? bertuahnya menang..teringan nak menang henpon sebab henpon asyik hang aje,nak beli yg baru pikir 2,3 kali..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails