Tuesday, 9 December 2014

hilang.sedey.serik

ni kali kedua lah berlaku peristiwa tragis...

3 bln lps..MZ ada beli rantai kaki emas/anklet..harga RM760...so everyday pakai...MZ memang suka pakai anklet...
then semlm..time nak solat isyak..baru perasan anklet tu dh tak de kat kaki!! tak sedar bila ilangnya and tak sedar ilang kat mana pun..SEDEYNYA!!!! gone my anklet so melayang2 burnt RM700+ tu :(
semlm..sepagian MZ kat honda service centre sbb buat major service utk cik puan city..then terus masuk opis..kiranya tu jer destinasi semlm..dh try call tanya gak kot2 ada tercicir jatuh kat sana tp tak de katanya..cari kat opis tak de kat umah pun tak de..so BYE BYE lah once hilang forever gone :( :(

last few years MZ pernah ilang bracelet harga RM1k +..pun tak sedar ilang tgk2 dh tak de kat tgn :(
serik nya :( :(

salam hari selasa..moga2 kita semua sentiasa di bwh lindunganNya

5 comments:

Wan Amira Wan Salleh said...

husband i selalu pesan.. kalau kite hilang barang.. maknenyer insyaAllah ada rezeki lain menunggu..

dan pulak, kalau kite dapat barang, ade orang lain yang berhak atas barang kite jugak..

:)

εïзmummyHazaεïз said...

Terkilannye... Sabo le mz.. Ade rezeki lain tu

marinahunny said...

Sbb hilang x sedar tu yg buat sy malas nk pakai anklet. Lasak x sedar tiba2 hilang

Chekgu Azrine said...

Alahai...kalau saya menangis xberlagu jugak tuh..huhuhu

Ummu Athiyah Ismail said...

in sya Allah ada rezki lain kot..walau pun kalau saya..saya pun sedih gak..tp jgn sedih lama2 k..doa2 kot2 boleh jumpa balik ker..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails