Friday, 5 December 2014

Yuran tahunan

yuran setahun sekali..yg bulanan tu memang sedia maklum dah..still affordable insya Allah
utk pendidikan anak2 kan..kena gigih cari side income nak cover mcm2 byrn...semua parents yg ada anak pun mcm tu..kena beli bj sek dan segala mcm persiapan..and my zharfan kena beli buku2..total awal2 thn around RM2k gaklah yuran/bj/buku..



salam jumaat al-mubarak

5 comments:

Merlyn Hasshim said...

kalau my kids ( 2 org) sekolah kat public school, kitaorg akan jimat at least 3k for registrations and books. ( i dengar yuran naik tahun ni, mak redha jer la, as long bebudak ni nak belajar. i'm happy n willing to pay ) .

IeRA said...

salam singgah..

banyak juga ye.. sek mana tu?

Tuan Juhaida said...

in sha allah, inilah pelaburan ibubapa untuk education anak2

nurfadilah suardi said...

banyak gak ye yuran sekolah rendah ni.

Ezna said...

I da bole save sbb pindah sekolah kebangsaan. baju,tudung,kain sekolah, kasut, beg dah sediakan awal dah. beli masa sale boleh save a lot ;) i tak suka last minute sbb confirm lagi ramai orang.

Kita sebagai ibu bapa mesti nak bekerja keras utk anak tersayang supaya kehidupan mereka kelak....terjamin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails