Monday, 1 December 2014

Shopping spree @giant USJ - unilever products only

MZ telah terpilih sbg salah seorg weekly winners...so kena attend event shopping spree tu pd hari sabtu 29 nov..

alkisahnya 2 hari sblm event, MZ telah mendapat hi fever yg agak teruk...even masa hari event pun MZ masih lom 100% pulih tp gagahkan diri jua..balik event tu terus rasa nak pengsan..MZ pegi shopping spree ni sorang2 jer..mr hubby keje..anak2 MZ tumpang letak umah adik MZ...

MZ tepek gmbr jerlah yer...value RM3k tp cuma boleh amik brgan unilever..so akhirnya umah MZ jd mcm gudang...memang nak let go murah2 tp kena COD jer sbb berat2 semua ni brg2nya

trolley MZ no 1..penuh padat!!!








nanti MZ buat entry khas utk listkan brg2 dan harga2 utk di let go..saper2 dok area gombak/bt caves/selayang, sudi2kan lah yer...COD boleh, dtg umah pun bolehhhhh!!! breeze tu semua 4.4 kg...ada total 33 botol breeze!!

14 comments:

Chekgu Azrine said...

Wahh..cepat2 bt entry ye MZ

mama tisya said...

best btul...meriah...kalo tk let go..byk tahun gk jimat tu...hehe..tahniah suzi

iduraz said...

dekat dh tu umah kitaa...

Cik Puan Tqah said...

nak sun light!!

IeRA said...

salam..

wah! banyaknya. Tahniah ye

Sis nak let go ke? blh email saya senarai barang & harga tu.

ummiaffaf@gmail.com

mikamusz said...

Ya Allah kak, banyak nya, nanti nak tau harga sabun baju breeze, pencuci pinggan sunlight. err syampu dgn mandian badan apa yg ada + pencuci lantai kalau ada..

AyuArjuna BiGoshh said...

besttttttttt woooo

Nafisa81 said...

Sedekah kat rumah kebajikan/ anak yatim pun ok..

Merlyn Hasshim said...

Breeze dgn sunlight senang nak jual, yg tu memang hari-hari org pakai. Tahniah yer, lepas dah menang kena fikir pulak kat mana nak jual.

ummi_khalish said...

bestnyer...sy berminat....:-)

Kak Aya said...

assalam suzi..nak letgo, bagitau akak, boleh beli.

Sheherazade said...

Assalammualaikum hi mz saya la yg sergah MZ mase kat kedai red warrior hari tu :)

Ade said...

Banyak produk baru tuh kayaknya..

Ibu Lala said...

Bestnya. Masuk contest x pernah menang pun. Eeh dekat la rumah kita.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails