Tuesday, 2 December 2014

yang sedap2 ajer

sekali sekala heavy breakfast..ari tu terbaca kat blog eyriqazz psl nasi lemak ayam kg..memang tempat yg sama adalah pilihan MZ jua..somewhere near wangsa maju/opposite manjaku baby mall lokasinya

harga tak murah tp sekali sekala ok lah...MZ mkn berdua dgn my zharfan, air amik teh ais segelas jer (share), kena RM16.50 utk 2 pinggan nasi lemak ayam goreng kampung dan telur goreng mata kerbau tu



my real fav is nasi kerabu...selalu beli/mkn kat restoran tu dok ko..somewhere near giant bt caves...harga around RM5 sepinggan..yummy...!!! again mkn sekali sekala ajer hehehh



8 comments:

aIEn said...

nais lemak ayam kg tu sngt2 menggoda tauuu....dh la tgh puasa ni, menjejes ailio kt =p

aimi said...

Tu tpt lepak emi n ja sll tu sejak zmn mula kawin hehe. Mmg best. Sll amik nasi tp ayam 4 sbb suka ratah dua org. Malu kt makcik bila nk bayar :p memang sedap. Tp xleh hari2 la, kolestrol tinggi :)

Merlyn Hasshim said...

kalau dekat wangsa maju, saya selaluu makan nasi lemak ayam kampung yg gerai tepi jalan tu, dari mrr2, kita corner yg dekat petronas, ke depan sikit ada shop house, dekat first simpang ada gerai. org memang ramai sgt. tapi lupa berapa reganya. tempat yg samakah?

Mama Zharfan said...

@alEn : hehehe

@aimi : sekali sekala ok jer mkn byk2 hahaha

@merlyn : yer..tmpt yg sama lah ni hehehhe

Chekgu Azrine said...

Tmpt nasi lemak ni nearby jgk dgn my skol..selalu jgk makan..ns lemak dia bg i xdla sedap mana sambal dia..cuma sedap sbb dia punya ayam berempah tu yg fresh kot...

Ezna said...

Ayam kg mmg sedap....sekali sekala ok.Banyak kali seram tu...hehe

Wan Amira Wan Salleh said...

i tetiap hari makan berat :(

Ibu Lala said...

Patutla kat situ sll ramai orang jek.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails