Monday, 10 March 2014

Antara Istanbul dan Bali

travel by air ie naik kapal terbang...faktanya... antara pengangkutan yg paling selamat di dunia...sbb sgt jarang berlaku musibah..cuma once it happens... cthnya crash, chances to survive will be zero

anyway, adik perempuan me akan fly ke Padang (Indon) this coming weekend utk attend conference...and adik lelaki me pula akan fly to Canada end of this month...kena keje kat sana...

myself? haa...i sepatutnya attend conference kat Istanbul bln june ni...tp sedeynya...i tak dpt nak fly sbb time tu i dh 7 bulan preggy--of courselah tak leh naik flight ...and ada seminar kat Bali pd bln 8 ie pd masa my due date...so bye bye Instanbul bye bye Bali ...tak perlah..mudah-mudahan ada lg peluang nak ke sana pada masa hadapan...

happy monday uolls!!
#MH370 masih lagi misteri...kita semua mendoakan yg terbaik...

4 comments:

Ezna said...

moga ada rezeki u gi sana yer...

Eyriqazz said...

huhuhu,tak pernah kuar malaysia lagi ni sejak balik UK...hohohoho..

mama tisya said...

tkpe ada rezeki nanti nk ke istanbul and bali tu....MIL & adik ipar smlm baru fly ke istanbul

Rose Azadir said...

Baby perlu diutamakan kan, no worries, mayb next time ade chance fly obersea....anyway Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails