Monday, 17 March 2014

Meninjau harga @Mothercare

semlm weolls pegi ronda2 kat 1Utama...then ternampak ada sale kat mothercare...most baju2 baby ada discount 20%...byk yg menarik hati me...niat di hati nak beli utk lil baby..tp mcm awal sgt plak..now baru 16 weeks pun...tunggu baby dekat2 7 months baru nak shopping baju2 ni..lg pun belum tahu jantina

baju2 kat Mothercare Msia ni..emm...harga around RM80-RM100 and above...kebykannya dijual in 2 pieces..so sehelai harga around RM50 lah gitu..

betapa me sgt2 merindui Mothercare kat UK....masa me dok sana...me kerap shopping kat Mothercare UK...of course harga baju2 kat sana a lot cheaper..esp time sale...so tiba jd rindu sgt dgn kehidupan di sana... o_o

semlm tak snap2 pic pun..

me tepek pic recycle ie dari entry2 masa kat UK...

pic dari ENTRY NI




pic ni dari ENTRY NI plak...




happy monday uolls!

4 comments:

Ezna said...

kat UK mmg harga sangat best... :-)

juelee said...

saya kalau beli kat MC bila ada membercard sale.. dapat la 60% diskaun kdg2...

Chekgu Azrine said...

Xpnh sopink kt mothercare utk bb..uhuk

Mummy ZaraZarif said...

mothercare sini klau sale murah gak kak, esp yg 60%.sheeda bli time sale je..

tp mothercare kt london, mak datuk..best gile..dress2 tuk my girl, cantik2 bli sbb murah.yg boy nye shirt2 die alahai, murah2 gile..aritu smpat bli Clarks tuk anak2 kt dlm mothercare kt Oxford st tu..murah gile...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails