Monday, 6 December 2010

Shopping @Mothercare BESHH!!-- wpun time winter ;)

ari sabtu lps, me ajak hubby pegi mothercare--main aim nak cari gloves utk zharfan & ariff (yg kalis air)..

alih2, tak de plak kids' gloves yg kalis air mcm adult punya, tp beli gaklah gloves utk ariff, sbb bila kuar umah time winter memang WAJIB pakai gloves

nilah gloves yg dibeli utk Ariff, tak de offer, harga 4 pound ni

Mothercare tak de sale actually, tp ada jer dua section yg sale, satu utk bj gegirl and satu section utk bj boboy, ala2 stock clearance gitu...dan juga ada promo sale utk bj2 krismas theme

so me rembat apa yer??? penuh gak satu plastik!!!

me suruh hubby snap pic me--ni dh siap byr ni...gilelr panjang time queus utk membayar tu..mat salleh sibuk shopping2 utk krismas kan...


ni hubby tgh melayan anak2

jom tgk hasil rembatan me...


trousers utk zharfan--ada 50% discount, jd 7 pound ajer!!

ni kemeja utk zharfan , lps diskaun jd 5 pound ajer!! nice babe!!


ni plak t-shirt thomas utk abg+adik, abg punya harga 5.50 pound, adik punya harga 4.30 pound--me suka bj yg kalerful+bright colours utk anak2 me, sbb nampak ceria and nampak lawa dlm pics!!


ada lg few items yg me beli...antaranya hadiah utk my 2nd GA winner (syilasyira) sbb dia request nak bj bb brand mothercare utk her girl :)

note : sgt best shopping kat mothercare UK--kat Msia harga bj kat mothecare sgtlah MAHAL!!!! balik msia nanti, me dh tak mampu nak shopping2 suka-suki kat mothercare mcm time me dok UK ni..aisehhhh


20 comments:

ummi sofiyyah said...

shopping mmg best....byk jgk hasil rembatan tu...!!! mesti zharfan ngan arif suka..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

beli banyak2 nanti suzie leh jual bila balik sini hehe

CaDLyNN said...

bestnye shopping...kat sini pon duk hangat warehouse sales..tapi mesti takleh lawan harge kt sane kat mamazharfan..

Nana said...

ehem..ehem banyak shopping
ngeh2x...

MAMA MIRZA said...

huhu.. paling suka baju thomas belang² tuh.. sbb sy pon suka bli sama untuk akif and harraz.. suka bila tgk diowang pakai sama...
sis,
sy tag untuk segmen nih...
http://akubilerrajin.blogspot.com/2010/12/andasukasegmen-mari-masuk-senarai.html

ok.. tq..

me suya said...

suya tag akak dalam GA mama kembar 3

LYaFRINA said...

adoii.. bestnyer dpt shopping kat butik mothercare betui2 punya...
eee.. kirim boleh???
hehehe

Izan Ishak said...

best nya sis shopping2 kat mothercare

*anyway izan dah tag sis untuk join GA mamakembar3...jom join~

http://diariummi.blogspot.com/2010/12/mama-kembar-3-buat-giveaway-yay.html

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

best nye shopping....

ummi nia said...

tuela..brg kat mothercare mesia mahal yg amat..xmampu sy nk beli..

Suhana Shuib said...

syoknya.. wanita n shopping x dpt dpisahkan... Pelangi dlm mimpi jer la dpt gi shoping kat UK.. ^_^

[-suziey-] said...

waaaa murah gilos..harusla perabih sopping puas2 before balik mesia..

Cik Jue said...

kat sana kalau shoping time sale bestkan..murah gile..

tiefazatie said...

wah!!best btol shopping sis!!byk gak tue..hihi

haszuraidah ishak said...

wah..sakannya sis shopping..

New entri :Maila Vote Saya..^_*

ibuayahdamia said...

memang betul2 murah lah ni erkk mothercare kat UK berbanding mothercare kat Malaysia...i likeeee..

nur said...

wa.. seronok therapy camni..
ALL IN ONE

kakyong said...

sementara ade peluang ni rembat jer lah kan.. lagipun utk anak2.. bukan buat hiasan... ;)

ADEEYA said...

Seronoknye shopping time2 macam ni :D borong je sume kannnn :D :D

EiJa ZaQuaN said...

wah murah giler mothercare sane..untungnye memborong..btol tu mothercare kat sini mahal giler..me mampu beli botol susu dia jerk..huhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails