Thursday, 9 December 2010

akhirnya.....BE baru utk Miles of Smiles--yg membuatkan me S.M.I.LE.!!

dh lama me 'bersedih' sbb tak dpt apa2 BE baru dari nuffnang ..hehehe sungguh me mata duitan ngeh ngeh ngeh

and semlm, bila me check my nuff ni, horehhhh! ada satu BE baru utk blog kecik me ni
wpun tak de BE bersusun2 mcm blog2 lain, dpt satu pun pun dh senyum sorang2 kat dpn laptop ni ;)

nilah BE baru me....Astro Kampus SS!!!!



tq Nuffnang & Astro!! moga2 ada rezeki me kumpul $$$ utk anak2 me :)

20 comments:

doubleheart team said...

x penah dapat BE tu. isk2..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah k, dah 3 @4 hari kita tengok iklan ni menari2 kat blog suzie & akhirnya masuk jugak kat BE mseti meletop2 punyer la BE ni kan...kagum2

.m.u.n.i.r.a. said...

eh lama dah tak jump sini and write something kan? hehehehehe

Nana said...

wah bez2 tumpang smile sekaki hehehe

pN.rOs said...

tahniah ye

LyNn HaMzAh said...

tahniah...BE lynn ada seketul jer skrg nie...

princeduyong said...

waaa...tahniah...

LYaFRINA said...

tahniah

... said...

salam..
tahniah kak :)
saya punya BE pun jarang2 dapat. lagipun tak boleh klik sembarangan.nanti en. nuff marah.huu..

MamaYatie said...

tahniah

saya tag contest
http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2010/12/giveaway-haven-restaurant-cash-voucher.html

tiefazatie said...

wah!!best gle!ala..xpe sis..sis punya BE nie yg tahan lama nie..ifa tgk lama dah nie ada kan2..pasti earning mantap!chaiyok sis!

eB@mamaAerish'n'Aed said...

best.... kami xder... hu3

jom singgah amek awards... >_<

. . . h u s n a . . . said...

errr...sy pun ta dpt BE lg ...

Farra Dhelina said...

bestnyaaaa

nur said...

nak jugak la tambah BE.. hmm
ALL IN ONE
anyway tahniah

honeyvsbee said...

tahniah...huhuh

mama_umar_maryam said...

tgh tgu BE baru..=( kalau ader..

cikpia said...

yea!!! balik malaysia bley pow kak mama zharfan!!!!

Halia Kentang @ Annpaan said...

wah..best nyer

EiJa ZaQuaN said...

tahniah..murah rezeki mama zharfan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails