Saturday, 25 December 2010

berita gumbira di hari natal : me won 1st prize KraftAina GA ..hoyehh dpt cash lagi :)

Alhamdulillah..masih ada rezeki me bln December ni..dh ujung dec pun..tinggal 6 hari jer lg sblm melangkah ke thn baru 2011

anyway, me won 1st prize for KrafAina GA :) kebetulan result announcement on christmas day...hadiah krismas ni hohoho...me suka all crafty thingy , wpun kurang talented nak buat sendiri kraft2 tu, tp suka + minatbanget :) beshh sbb dpt menang tu...double beshh sbb hadiahnya CASH RM30!!! me sgt ler suker bila dpt hadiah cash--sbb nak simpan dlm akaun bank anak2 me :)


thanks to KraftAina sbb sudi pilih me as the 1st prize winner. Congrats to all winners too.

tq kak yong sbb ucap congrats kat comment entry result KraftAina GA tu :)

personal note : my 18th winning for December



23 comments:

@mi_RuL said...

wah!!!!tahiniah....santa bg adiah...hohoho

Hani Shaklee said...

tahniah mama!

Hezesuze said...

tahniah ratu contest....ngeh ngeh ngeh

aanie said...

tahniah..seronoknya dapat cash...

Naimah SiDiK said...

congtrats dear ... 18th winning 4 dec?? wahhh .. meshhh nyaaa .. rezeki tul .
btw hapy 4 u

Yuyu Zulaikha said...

wahhhh.. mama cute dapat cash jee.. asyik menangg.. murah rezeki betol! :) tahniahhh

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

waw we bestnya kita tak pernah menang GA cash...tahniah suzie

Farra Dhelina said...

tak tau nk kata ape..tp u mmg best lah sis!! boleh kata ada je enty kemenangan!! taniah..setuju kata kak heze..ratu contest,selalu menang pulak tu!! suka suka suka..taniah sis!! ;)

nur said...

MZ
tahniah.. rasanya bulan ni dah berapa cash dpt kan.. ada la dekat 1k juga MZ

Ayu Zarina said...

wahh..tahniah yer..RM30 pun kalau tak menang, sapa nak bagi kan..

wan syamilah said...

salam mz...

tahniah..jeles lak tgk suzie selalu dpt hadiah..tp mmg patut pun sebab suzie mmg byk join GA/contest... :-)

AnakPakZohar said...

tahniaha dear...... ^^.... bess nye dapat adiah kismess...

Azlina said...

tahniah..bulan rezeki sis ni..hehe

Sekamar Rindu said...

salam..

sekalung tahniah dari Seremban, Malaysia..


tq puan..singgah my blog

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah akak...

Affieza said...

Congrats sis...mmg bulan ni mberi tuah lah..dh dpt 18th winning tu...

BUNGA said...

Congrats MZ.. kemenangan yg ke 18 tu :)

FatinJelita said...

blog MZ ni meriah dgn menang kontest sana sini.. beshh jer..

ardinihumaira said...

tahniah kak!

tiefazatie said...

wah..tahniah sis..ifa xsmpt join nie..hihi

ummi sofiyyah said...

tahniah..semoga muah rezeki juga tahun depan...!!

ummi sofiyyah said...

tahniah..semoga muah rezeki juga tahun depan...!!

Unknown said...

suzi dah semakin bertuah dgn cabutan bertuah ni... tahniah... kakyong ni jer yg susah nak dpt TUAh besar.... ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails