Sunday, 19 December 2010

a blessed Sunday -- me won 2nd prize Gieyana Love Contest

Alhamdulillah, ada lg rezeki me utk December ni..;)

me won 2nd prize for Gieyana Love Contest ;) tq oganizer & jury ;) hadiah nya sgt beshhh lagi harum ;)


pic ni antara my fav pic--and byk 'ong'..sbb dh few times menang blog contest ;) me indebted to Deep Blue Lense --photoG of this moment ;)

tq nana sbb alertkan psl result contest ni kat FB ;)--congrats to damia sbb menang main air GA :)
congrats to all top ten, as well as as ayu@ibudamia aleesya sbb menang 3rd prize ;)

personal note : 12th winning for December

25 comments:

Farra Dhelina said...

congrt sis!! berbaloi2 kan!! taniahh

MRS. K said...

wahh.. tahniah.. memang cantik gambo tu.. nampak bahagia sungguh

Cik Firus said...

tahniah yer..
byk btol akak memang contest n GA..
jeles lak tgk..

princeduyong said...

waaa...tahniah ye..

Ya ALya said...

congrat MZ

Nana said...

congrats suziey
sy xmenang..dpt fm pon ok gak hee...
tq...xsangka plak damia menang GA tu dah la ramai gmbr lagi bez2..rezeki..heheh

ADEEYA said...

red is hot ;D

Atika Natasha said...

waaa..best nye..thniah kak!

kakyong said...

tahniah... kakyong memang xde la foto family mcm ni... kalo ade nak juga join contest2 mcm ni...

ibuayahdamia said...

kah kah kah..kisahnya gambar2 kita yg join contest gir tu pernah menanng contest lain lah yer..hehe..

memang ader ong..tahniah mz

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah tahniah suzie, hadiah yang best, kita tak de gambo2 yang romantik...hu...hu...

Gieyana said...

Salam..Tahniah yer..and macih sudi joint contest ai yg x seberapa tue..keep in touch k..:d

mummy_ayu said...

tahniah...!! memang keluarga bahagia pic tu...

Amy Syaquena said...

As'salam..

Congrats sis...

tiefazatie said...

wah!!bst gle!!bodyshop!!!tahniah sis!

Mama Rayyan said...

menang lagi ye...tahniah!

kak ina kl (1) said...

tahniah sekali lagi yer. Nak tanya kat sana kalau mixer kenwood tu brp harga? Berangan nakbeli. Orang kata murah dari sini. Betul ker?

Iela Fazielah said...

tahniah MZ

EiJa ZaQuaN said...

tahniah mama zharhan..mmg menarik pun pic ni..:)

nur said...

dear MZ
memang nampak ke happy an gambo tu.. eh dah moderate comment ke..
anyway.. keep on blogging ye.. dapat merasa 'hidup' kat UK gak ni bila baca ur blog

ALL IN ONE

ekinashikin said...

tahniah MZ!!

MamaYatie said...

tahniah! mmg gambar tu cantik..bertambah perfect kalo MZ pandang kamera

mama rifQy said...

tahniahh!!

ummi sofiyyah said...

mmg ong gambar tu sbb pakai kaler merah..hehe...tahniah..

ardinihumaira said...

bestnye akak :)
tahniah tau!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails