Tuesday, 21 December 2010

jwpn teka persamaan gambar semlm

entry suka-suki teka gmbr semlm mendpt 49 komen hehehe
kita imbas balik pics tu yer


hoyehh...
dlm otak me, me just nak cari jwpn--sama bab posing kepala senget ajer --both me & my zharfan...cute plak baca mcm2 jwpn like ada yg kata senyuman sama, lokasi ie notts castle sama dll

so mcm mana nak decide winner ni...?? ada cdgn tak??

sbb semua jwpn pun betul kan...pening plak me nak cari winner ni...dun worry, hadiah akan dikirim and dipos melalui my niece yer...winner boleh choose nak FM/ferrero rocher

tunggu...kalau sempat mlm ni me announce winner
kalau tak sempat, pg esok yer..together dgn 3 winners for lucky voters tu jugaklah..;)
nak setelkan urusan balut2 hadiah ni...


25 comments:

Anonymous said...

pilih jwapan paling menarik yg buat mz ketawa sampai meleleh air mata hehehe

LYaFRINA said...

ehhh.. teka teki y suka2 ada hadiah rupanya... heheheh

Iela Fazielah said...

alamak.. terlepas teka teki...

Karisma Izzah said...

ahah..bila dah letak gambar sebelah2 baru perasan...

hehe...lucky draw lagi lah ni ye?

Ibu Aqmar said...

lor..awat tak pasan. tak terlepas..huhu

Miss b said...

hehe.

xpe. sape2 menang pon xpe. semua adalah pemenang. hahaha

CaDLyNN said...

uikss..ade adiah jugak ke? ingatkan suka-suka je suruh teka..huhu...hopefully lin dpt :)

btw..comella pose mcmtu..nnti nak tirula..hahahaha

Ayu Zarina said...

memang pening ni...susah betul nak cari winner kalau semua pun dah bagi jawapan yg hampir sama

nur said...

MZ:
btol cakap myaby tu.. semua adalah pemenang.. tiada pengalah k

Unknown said...

tahniah utk semua... semua pun memang pemenang...

eija_sweetmama said...

hehe..kena wat lucky draw la ni..

Kak Amy said...

As'salam..

comelnya ibu dengan anak nie ye..

p/s : jom tinggalkan detail diri di sini

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/12/jomm-kongsi-detail-tentang-diri-anda.html

Unknown said...

alamak terlepas pulak nak menjawab kuiz ni.. btw, u both are cute! :)

Cik Firus said...

ade adiah ke??
me igt saje2 teka je..
kalo camtu me nk dua2 la FM and ferrero rocher..huhu

mama tisya said...

nak jugak fm..hehehe

cikpia said...

jawapan satu, peneka ramai...... buat soalan lain la...... he he.......

nba-Nur said...

Salam.. Gaya posing ibu dan anak memang sama.. Nice picture..

ummi sofiyyah said...

ala...semalam cuti.. xsempat nak menjawab..!! zharfan mmg anak mak la...sejuk jer...

Unknown said...

ape susah bg je sume org..hahahahah sbb kita pn tergolong dlm golongan itu..ekekeke:p uwaaa nk FM sbnrnya:p

Syima Emi said...

semua adalah pemenang.. takde pengalah..hahahaha.. akak.. nak FM..hahaha..x malu x malu ;p

FatinJelita said...

alaa.. terlepas teka teki ni.. huhuu

ardinihumaira said...

alamak dni terlepas gak :D

MamaRifqy said...

me nak gak hadiahhh!!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tak sempat nak teka la suzie, sebuk dengan keje, alahai melepas nak teka kat opis tak nampak pic yang 1st tu

tiefazatie said...

wah...smpt aja je ye sis..best2..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails