Saturday, 4 December 2010

entry yg membuatkan me tersenyum....

tak tau ler me syok sendiri ke apa....tp me rasa lately, me mcm dh ada few blogger frens yg agak close--even belum jumpa in person pun...kiranya close kat alam maya ni...

semlm, nampak ibudamia aleesya a.k.a ayu--buat posting psl

Siapakah Blogger yg Glamour itu??...


Ni lah muka surat majalah yg ibu tertengok gambar blogger itu..
Jumpa tak sapa tu??
Alah...korang pun mesti kenal blogger ni gak..

aisehh---siap letak pic me yg dulu2 tersiar dlm magz --tersenyum me sorang--malu pun ada --pic yg ayu letak kat her entry tu pic masa me pegi bercuti kat colmar tropicale apr 2006--celebrate my bday daaa :) and me plak pakai t-shirt short-sleeve dlm pic tu...time me jahil sikit ni :p :p

tq ayu...u made my day --:)

and last week, Jijy-Fify ada buat entry psl me gak.

(I admire this blogger) - Kak Suzie Mama Zharfan

..
pun buat me tersenyum....

tq yer Jijy-Fify :) ada gak org admire blog kecik me ni rupanya..

and last few week, Nana ada mention nama me as one of those yg selalu lucky in contest

emm..lucky ker--sikit2 jer...and lately, dh ramai hardcore mommy compers kat alam blog ni...termasuklah Nana sendiri pun..sehari boleh menang 3 contests/GAs tu!!!


 



26 comments:

mama tisya said...

nana pn dh ikut jejak suzie...slalu menang CGL...tahniah la korang tp tu la mmg suzie slalu je msk majalah...mcm yg kita nmpk dlu tu tp suzie ckp dh lama antar tp br kuar kn

Nana said...

hehehe alamak ada gak nama kita kat dalam ni
mmg tengah sengeh2 ni...mcm gini la rasa kot kan kalau ada orang mention nama kita kat blog hahahhaha...
actually semalam kan time ayu tulis status kt fb dia kata ternampak blogger yg dia kenal dlm magazine
guess what?kita terus komen kt fb ayu & kita cakap sure MZ tu...hahahha
serius...tak sangka plak betul tekaan tu...
bila buka blog ayu plak..tgk tara...gambar MZ heheheh mmg nujum pak belalang btol saya ni hahahahah
eh btw...aritu naseb je kot..sehari menang sampai 3...heeee...still xbole challenge MZ ur my sifu

ADEEYA said...

itu zharfan masa kecik ke? comelll :D lain ekd r ariff :)

Cik Jue said...

suka2 sangat baca blog mamazharfan nie..selalu memang CGL..jomlah kongsi camana nak bertuah mcm mamaZharfan nie..

tiefazatie said...

wah...fames2 la hot momma blogger skrg nie..tmsk sis la nie..hihi..tahniah2..

fatin hanani said...

hehe bestnya akak :)
taniah yar,,
nnt dah fems jgn lupa blog fatin ni :P hee

Fatin a.k.a. Aten said...

MZ, dirimu tetap merah.. hehe.. itu zharfan masa kecik kan? comeellllnyaaa...

Em's Family said...

muke muda belia tu lagi.. heheh.. :)

yeah. sekarang ni pun i dah tengok ramaii dah hardcxore main contest.. i dah orang tua.. so nak duk diam diam kejap hahaa

nur said...

semestinya merah ye mak ngah.. 'like'
ALL IN ONE

mama rifQy said...

ahhahaaa..sememangnya akak ini mmg pemes!!

mama rifQy said...

ahhahaaa..sememangnya akak ini mmg pemes!!

aZLiNa aZiZ said...

Pada pandangan saya, akak ni friendly. Sebab tu lah murah rezeki ;p

Saya pon boleh rasa close dengan akak walaupun belum pernah jumpa. Kan...kan? Heheh...*perasan*

mamalieyna said...

hehe..saya pun admire blog ni..hehe..kagum selalu luckylah! ^_^

Amy Syaquena said...

As'salam..

Wah bestnya akak , tahniah nanti dah femes jangan lupa sinar raudah ye...

haszuraidah ishak said...

lain btol muka Zharfan masa kecik, sgt comel, ada sket2 girlish skang dah comel boyish..

p/s : btw, akak memang one of belle idols..hehehe

Farah Rahim said...

Salam Singgah
you must be one lucky lady...
:)

joyahLisa said...

warghh..
ade buat pasal akak jugak..
but sikit jek la..
dah lama buat..

hehe
:)

Myra Jay said...

Bestnyer Sis, thniah ye...
Mmg MZ idola MJ la.. :)

Oyis said...

wah gini rupa zharfan masa kecik2 dulu. bab2 comping saya mmg x minat, so tgk je la ibu2 lain menang hehehe

Affieza said...

Congrats kak..wlpn blog kecik tp dh glamer...hihi

kakyong said...

tahniah.. nanti leh buat gathering.. fan club of MZ...

June Md Fouzi said...

best la bace blog neh .
at least ade jgk info psl UK .
mmg ad niat pun nk further sna nti :)

June Md Fouzi said...

best la bace blog neh .
at least ade jgk info psl UK .
mmg ad niat pun nk further sna nti :)

ibuayahdamia said...

hahaha...terlambat lah pulak nak baca entry ni...thanks yer mama zharfan sebab sudi mention nama ayu tu...

wah wah...ramai tul yg minta baca blog mama zharfan ni...siap ader yg nak jadikan idola tu...btw ayu pun suka baca blog you...sebab banyak info2 n at the same time suka tgk gambar2 ceria you...

semoga kita keep in touch forever..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

suzie memang tegar join contest sebab tu sellau jadik idola untuk kita join contest, harap lepas ni leh menang banyak lagik cam suzie k

ummi sofiyyah said...

glam u....masuk majalah...!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails