Monday, 20 December 2010

my lucky Monday -- 2 reasons me tersenyum :)

td masa BW kat kwn2 blogger punya blog...nampak nana got 2 winnings today ;) and some few other frens pun ada menang gak...

then me tak de plak nampak me menang apa2 for today..

then...
ternampak kat result GA kat blog Mummy Stories...hoyehh!!
ada gak rezeki me ari isnin ni...ni me copy paste from that blog...


Number 5
yesza..me one of lucky winners for Baby Cool One stop 1st Giveaway -- lucky draw based ni :)

hadiahnya : 1 pc of Rainbow CD worth RM29 from BabyCooL One-StoP--
>>> rezeki utk tmbh collection my lil ariff punya cd ni ;)

and then, ada gak appreciation gift dari kak yong...sbb me jd 'si peramah' at her blog :) siyes, me terjah mana2 blog yg me suka utk baca entry, tak pikir pun nak jd si peramah ke apa kan...cute plak term si peramah tu hehhehe


siperamah-sept2010


Hadiahnya :

IMG_9563


thanks yer kak yong -- comel jer handmade book mark tu ..i like ;)

personal note : 13th & 14th winning for December

22 comments:

mama tisya said...

senior & junior manjang update entry kemenangan ni..tahniah ye..junior tu si nana la..junior suzie...hehehehe

Ayu Zarina said...

wahhh...tahniah yer

Unknown said...

congrate..klu rezeki xkemana..yakin je pada rezeki Allah :)

Hezesuze said...

uols & nana memang selalu ada luck huhu....tahniah ye...

Ya ALya said...

tahniah yer.....

LyNn HaMzAh said...

tahniah2...memang syok dapat hadiah nie...

AzianKhalil said...

asik menang jer kak...nak kene bertenggek hari hari kat sini ni...menuntut ilmu!

BUNGA said...

congrats MZ. rezeki hari isnin.. :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah k, wah banyak kali memnag ni sama cam nana sangat2 bertuah k...

Gieyana said...

me peramah nk dtg sini..tahniah yer..:D

Unknown said...

bnyk rzeeki mama!!

Anonymous said...

mz-pembetulan..bukan 2 tapi 3 kemenangan utk arini hahahha...tgk la diorang tu kata sy junior mz kekekekeke....
btw tahniah ye...tumpang hepi

Anonymous said...

tahniah me....suka join contest yer!!!

Cik Firus said...

tahniah2..
mama zharfan owez menang :)

nur said...

Tahniah ye MZ.. bestnya.. berbaloi balooi ye join contest2

Unknown said...

tahniah... bertambah lagi statch cloth diapers... ;)

hadiah kecil jer suzi... :)
semoga menjadi peneman semasa membaca...

tiefazatie said...

wah..tahniah sis..bertuah nye sis nie..hihi...=)

Azlina said...

sis selalu bertuah erk...tahniah...seronok dpt kenal ngan sis...

Unknown said...

alahai...bertuah sungguh la kak suzi neh.. rezki tak putus! :)

ummi sofiyyah said...

rezeki org peramah....tahniah..!!

FatinJelita said...

wahh miss dat cross stich.. dulu selalu jgk buat.. pape pun tahniah MZ.. mmg lucky owez~

ardinihumaira said...

tahniah kak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails