Thursday, 30 December 2010

Bye bye widgeo

lanjutan dari entry me kena tegur by Eyriqazz semlm, ie psl widgeo yg sgt annoying sbb kuar sgala jenis pop ups tu...me telah mintak response my blog readers -- uolls lah tu

ramai yg kata memang annoying--so me pun....., ptg semlm, telah remove and tukar widgeo tu dgn my counter yg baru (my counter yg baru me letak kat sidebar sebelah kanan)... me print screen my counter yg lama tu sbg kenang-kenangan ..


me suka widget my counter ni, sbb me suka tgk ada berapa org tgh skodeng blog me pd satu2 masa-- and time BE kuar, sgtlah penting kan and masyukk kalau ramai org tgh online kat blog me ni :P me ada dua ajer pun BE tgh running ngeh ngeh ngeh

special thanks to deqdeq sbb suggest widget alternatif utk me!! terima kasih daun keladi yer :) sudi2kan dtg lagi and komen2 blog kecik me ni yer :)


note : me nak kena cari masa utk susun balik all the stuff kat sidebar blog me ni biar nampak sedikit tersusun--kira mcm kemas2 blog apa2 yg patut sempena sambut thn baru 2011 hehehhe



14 comments:

tiefazatie said...

owh..nie yg baru la kan sis..hihi..ifa xde letak lak..nk yg cumil lg nie..xjmp lg..hihi

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

WAH BAGUSKAN DARI SINI KITA LEH SHARE ILMU...

Peri PiA said...

farewell :)

LyNn'Azlina said...

azam saya pun nk kemaskan widgetjugak nanti...sis,cam ok jerkan widget baru yg ganti widgeo tu..

. . . h u s n a . . . said...

btol2....!! susun~~

azlina aziz said...

Saya pun cadang nak kemas blog sempena tahun baru ni ;p

Ibu Mifzal Arsyad said...

sy pun guna 99counter gak....hehe

Myvitrd said...

baru best sekarang dah takda popup iklan merepek tu.. pembaharuan untuk tahun 2011 ke?

ardinihumaira said...

dni pun dulu guna yang ni :)


pssst : kak... dni tahu cite tu. ngeehehe... dni kawan dengan kak Rahis, abang Tarmizi, kak Ida, abang fahmi.. fasi2 PEKAKE :D

ummi sofiyyah said...

ermm..yg baru ni lagi ok kot..(ummi xpandai la bab2 ni..) tp nampaknya lagi ok...

ibuayahdamia said...

pop up cam mana erk?? tak faham lah...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bye2...

Gieyana said...

Betui ler MZ, widgeo tue kdg2 x accurate...ai pon guna widget cam u tukar baru tue...:D

nur said...

tak reti sgt nk wat setting br la MZ..
nanti tunggang langgang blog..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails