Thursday, 30 December 2010

Glamer sekelip mata -- me tumpang teruja + minat gak hehe : Khairul Fahmi Che Mat (KFCM) + awek yg gojess-- Elia jejari runcing

90% blog yg me terjah dok ckp psl bola bola bola-- blogger2 otai (ardinihumaira, liyana lunia) plak dok tulis psl Elia a blogger merangkap awek cun KFCM tu

me join gaklah --terjah blog Elia jejari runcing - beshh + sempoi blognya :) sgt cun orgnya -- kerja model kot kalau tak silap (me nampak pic dlm magazine kat her sidebar)

There's Something About Elia

My Photo
Elia Si Jejariruncing
Kuala Lumpur, Setiawangsa, Malaysia
Si Gadis genit bergigi besi(sekarang gigi dh santek!) yang suka membaca, memerhati dan bercerita. Solution sementara bagi masalah ini adalah blogspot.

Mr Hubby pun tumpang terjah blog Elia--dia suka sbb ada citer2 psl bola hahaha

kagum tgk followers blog Elia dh mencecah 4k (asalnya 980 semlm--dlm masa 24 j ajer terus naik jd dekat 4k followers!!)

moga2 zmn kegemilangan bola sepak msia akan kembali, dgn adanya player2/goalie yg boleh kita banggakan!!!

note : uolls dh terjah ke blog Elia :)


26 comments:

Sheherazade said...

dah pegi,dah follow

Puteri Iqa Izyan said...

hebat lah die...
sekejap aje dah malatops :P

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tol tu size kejap je dia dah glamour kan, kalah kita nak soh hubby jadik keeper gak la ha...ha

Izan Ishak said...

baru je tgk belog dia tadi. mmg belog yg sempoi dan cun orgnya.... hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aik MZ pun minat bola?? semalam amana menangis2 sebab dia tgh tdo papa dia boleh jerit sekuat2 hati "GOL!!!"
lepas tue anak dia pulak menangis sekuat2 hati... sabar jelah

ummi sofiyyah said...

besh gak jd glamer ni kan..tp kengkadang takut pulak....!! hehe...ummi pun hari ni dok baca blog elia ni...best gak citer2 dia..yg penting dia sgt cool lah...!

Ijah EmoTemo said...

tu la kan. bertuah elia sbb smlm time ijah terjah belog dia baru 700 org. now dh 4k :)

tehehe.

eija_sweetmama said...

btol tu..mmg blog dia terus up..pagi td eija ade jgk buka followers dia baru 2000 ..

pastu kat my office ni pun topik hangat ari ni mmg bola n awek KFCM..diorg pun dok terjah blog elia n bgtau td ptg dh capai 3000++

now mama zharfan ckp dh 4K..cayala..

ardinihumaira said...

memang besh baca blog elie sebab ayat dia santai molek :D


hehe... tingin nak jumpa dia. mesti best borak ni kan kan

Nana said...

perghhh dah 4k dah??
malam tadi tgk 980
dasyat....mmg dasyat

FatinJelita said...

harus la awek dia famous dah cik abe jadi tumpuan dunia skrg..

Ayu Zarina said...

wahhh...dasyat!!! within 24 jam jer dah naik sampai 4k...aishh..nak jadi femes jugak lah..haha

harus terjah pasni..

awjan said...

hehe..cikwa dah terjah td sbb bc kt blog joe grimjoe

Hani Shaklee said...

HEHE..dah terjah dah mama..tgk kat track follower tu ada link dr blog dia..hehehe...

Farra Dhelina said...

dah terjah dah..tp setakat baca je la..tak tinggal komen pun..hehe..

Liza said...

suka the name of her blog, jari runcing...bukan like me, jari debab!

Hezesuze said...

weols pun terjah blog eila tu....kejap jek follower naik mencanak kan...huhu

A-N said...

MZ; dia study lagi. tahun ke2. kat uitm Machang, my coursemate+classmate.

model tu part time kot. :)

Oyis said...

baru gi singgah satni. mmg lawa org nya :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xambik tahu..
hehehe....

MR. SYAH said...

hahah.. dh terjah pon.. moga dorg berbahagia..

Gieyana said...

walaaa..bestkan..sure traffic blog dier up gk nih!..

cikpia said...

dah terjah...... their love story sangat sweet....... =)

tiefazatie said...

pergh...ifa mmg kwn ngn erin elia punya sis..dlm blog je la..sbb join ga die kan..hihi...

pasti mencanak2 trafik blog die!kaya terus kalu ada BE byk nie!haha

nur said...

MZ
dah terjah da.. dah 6k follower dia.. hebat kan

Unknown said...

wah... dlm sekelip mata dia pun tumpang femes sekali...

ingatkan kenapa lah ramai yg dok buat n3 pasal khairul fahmi ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails