Thursday, 23 December 2010

Are u my lucky voters??? let's check out the result

those yg vote for me to win Fuji Underwater Camera from Mrs Red Ribbon Contest--ada 78 org kalau tak silap....

so as token of appreciation, me pilih 3 org lucky winners...
me print out the comment section kat entry Mrs Red Ribbon, me gunting2 and letak dlm bekas plastik...

and assistant kecik me--my lil Ariff tlg cabut undi... sebelah lg tgn pegang iphone papa tu :p


here are the 3 lucky voters..


to the 3 lucky winners, please send me your mailing address and hadiah pilihan --sama ada nak FM atau ferrero rocher yer...my email : suzie284@yahoo.com

kalau me tak dpt ur email in 24 hours, me akan terus cabut winner baru yer. take note

thanks to all yg sudi vote for me--wpun vote tu bukan penentu my winning, tp it creates good impression for my entry jugak kan :)

yg tak terpilih, jgn sedey2, ada lagi teka teki suka suki yer....stay tune...Insya Allah, sblm my niece balik ke Msia pd 5 jan ni...so anytime from today till 5 jan :) sbb me beli few FM +ferrero rocher --boleh bagi kat uolls kan ;)


23 comments:

Myra Jay said...

Thniah pada 3 peng'voter' yg menang.. hehee

. . . h u s n a . . . said...

knpe sy meti ta bertuah :(

eB@mamaAerish'n'Aed said...

bestnyer.... :)

Nana said...

ades tak kena..hee xpe2

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xsedih...
hepi...
hehehe....

ekinashikin said...

tahniah! tahniah!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tidak bertuah nampaknya :p

[-suziey-] said...

aisey xbertuah..hiks..xpe nnti ade teka teki suka suki..hehe..ala klu rezeki xkemana kan ;)

Cik Firus said...

congrats pd pemenang :)

Iela Fazielah said...

alamak.. tak sempat nak vote... gud luck MZ

kakyong said...

tahniah pada yang bertuah..

ummi sofiyyah said...

tahniah pd yg bertuah...!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah pada yang menang k

mama tisya said...

tahniah utk pemenang..kena tgu next teka teki..nk fm..nk fm...hehehehe

EiJa ZaQuaN said...

Congrets to all 3 lucky winners..nmpknye susah sungguh nak jdk antara yg bertuah..tp x pe suka2..:)

kayyana said...

wah.. congrates kak suziey.. tahniah k... mudah2 mudahan yana pun dpt rezeki dr nuff.. dpt satu BE pun tak pernah dapat.. hehehe

Fatin a.k.a. Aten said...

voters pun bertuah jgk tu..

nur said...

congrats yg bertuah..
MZ.. memang murah rezeki MZ bila MZ rajin wat LD..

nur said...

MZ nak tambah.. suke nengok muke si ariff masa cabut afundi tu.. siap kerut2 gitu

tiefazatie said...

wah!tahniah!hihi

cikpuanhady said...

tahniah buat semua yang bertuah..

p/s : sis, bukan 5 ek..hehehe

Jom skodeng :Ada blog lebih dari satu?

kella said...

tahniah untuk 3 yang bertuah itu.. :)

ardinihumaira said...

tahniah ^__^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails